SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mektup Bıraktı, Kayboldu

A- A+ PAYLAŞ

Polise başvuran 36 yaşındaki kadın, eşinin kapıya zarf bıraktıktan sonra arabasıyla evi terk ettiğini, zarftaki kağıtta “Uyumak istiyorum.. Hakkını helal et” yazdığını belirterek, intihar etmesinden korktuğu eşinin bulunmasını istedi.

Uçbağlar Mahallesi’nde oturan S.D. adlı kadın, Çarşamba gecesi 20.55 sıralarında polise başvurarak, 43 yaşındaki eşi N.D.’nin kendisine işinin olduğunu söyleyip, aşağıya indiğini, aşağıya indiğinde kapı ziline bastığını ve “Kapıya bıraktığım zarfı alın” dediğini, daha sonra araca binerek uzaklaştığını, kendisinin eşi tarafından kapıya bırakılan zarfı aldığını ve evde okuduğunda, eşinin kağıda borçlarını ve alacaklarını yazmış olduğunu gördüğünü, ayrıca son bölümünde de “Hakkını helal et.. Uyumak istiyorum.” diye yazdığını bildirdi.

Genç kadın eşinin intihar etmesinden korktuğunu belirterek bulunmasını isterken, polis araştırmalara başladı.

İŞE GİTMEK İÇİN ÇIKMIŞ..
Bu arada Battalgazi ilçesi Alibaba Mezarlığı yakınındaki bir kayısı bahçesinde Çarşamba günü 15.00 sıralarında bir ağaca asılı olarak cesedi bulunan 52 yaşındaki Murat Fidan’ın kardeşinin, ceset bulunmadan 2 gün önce Sanayi Polis Merkezi’ne kayıp başvurusu yaptığı ortaya çıktı. K.F., başvurusunda ağabeyinin sabah işe gideceğini söyleyip evden ayrıldığını, ancak işyerini açmadığını öğrendiğini, cep telefonu ile aramalarına cevap vermediğini, gidebileceği yerlerde de olmadığını belirttiği, ancak 2 gün sonra intihar eden ağabeyinin cesedinin bulunduğu bildirildi.

DİĞER KAYIPLAR..
Yukarı Çöşnük’te oturan 53 yaşındaki S.İ., polise başvurarak 16 yaşındaki oğlu E.İ.’nin öğle saatlerinde kafeye gitmek üzere ayrıldığı evlerine dönmediğini bildirdi ve bulunmasını istedi.

Melekbaba Mahallesi’nde oturan 53 yaşındaki H.S. de, 21 yaşındaki kızı Z.S.’yi Manisa’dan istemeye geldiklerini, mesafedin uzak olmasından dolayı kızını vermediğini, aynı gün kızının kimseye haber vermeden evi terk ettiğini, kızının kendisini istemeye gelen Mahmut adlı şahısla gitmiş olabileceğini bildirdi. Polis araştırmaya başladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız