SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mektup Özürü

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:37:11
Mektup Özürü
A- A+ PAYLAŞ
Bir bankadan sahte evraklarla kredi çektiği iddiasıyla hakkında tutuklama kararı çıkaran mahkemeye, davanın zaman aşımı süresini hesaplayarak ''2023'te görüşürüz. Tunus'tan selamlar'' yazılı mektup gönderen sanık, mektubun kargoyla gönderildiği adresten yola çıkan ekiplerce yakalandıktan sonra ilk kez hakim karşısına çıktı.   
Malatya 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davaya iki avukatıyla birlikte katılan sanık eski Battalgazi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan K, savunmasına ''Yüce heyeti saygı ve sevgiyle selamlıyorum'' sözleriyle başladı. Hasan K, mahkeme heyetine hitaben yazdığı mektubu bozuk psikolojiyle kaleme aldığını ve yazdıklarından dolayı da pişman olduğunu belirtti. 
     
''Sayın başkan, gönderdiğim mektuptan dolayı şahsınızdan ve heyetten özür diliyorum'' diyerek pişman olduğunu ifade eden sanık, ''Ben de insanım, ben de hata yapabilirim. Af diliyorum'' dedi. 
     
Sanık Hasan K, hakkındaki iddiaları reddederek, tahliyesini talep etti. Adı geçen bankaya borcunun yaklaşık 140 bin lirasını ödediğini öne süren sanık, geri kalan borcunu da ödemeye hazır olduğunu bildirdi. 
     
Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek, duruşmayı erteledi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız