SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Melekbaba'da 'Komşuluk Kültürü' Anlatıldı

0
Güncellendi - 2017-04-13 01:15:35
Melekbaba'da 'Komşuluk Kültürü' Anlatıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Kent Konseyi’nin 2017 yılı içerisinde başlattığı ‘’Komşuluk Kültürü’’ projesi kapsamında Melekbaba semt konağında bir program düzenledi.

Düzenlenen programa Malatya Büyükşehir Kent Konseyi Genel Sekreteri Abdullah Pektaş, mahalle muhtarı Ali Demir ve mahalle sakinleri katıldı.

Malatya Kent Konseyi’nin başlattığı Komşuluk Kültürü projesinin çok önemli olduğunu vurgulayan Melekbaba Muhtarı Ali Demir, son zamanlarda komşuluk başta olmak üzere akrabalık ve aile bağlarında bir zayıflamanın söz konusu olduğunu, özellikle bu zayıflamaya kitle iletişim araçlarının zemin hazırladığını belirtti.

Komşuluk ile ilgili konuşmalarını yapmak üzere söz alan Malatya Büyükşehir Kent Konseyi Genel Sekreteri Abdullah Pektaş, ülkemizin insan kaynağı açısından çok büyük ülke olduğunu belirterek, küreselleşmeyle beraber bu insan kaynağımızın önemli bir unsuru olan komşuluğun gittikçe tükendiğini söyledi.

Pektaş “Malatya Büyükşehir Kent Konseyi olarak 2017 komşuluk yılı ilan etmemiz, ülkemizin yerelde ve ulusaldaki yoğun gündemini biraz hafifletmesi temennisini de taşıyoruz. Bu kapsamda yıl içerisinde komşuluğu gündemde tutmak adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” dedi.

Genel Sekreter Pektaş, komşuluk ilişkilerinin toplum psikolojisi açısından öneminin her geçen gün arttığını, bundan dolayı insanların gündemine komşuluğu yeniden taşıyarak ve komşuluğu gelecek nesillerin huzuru için yıl içerisinde farklı etkinliklerle gündemde tutmaya devam edeceklerini söyledi.

Programın sonunda Malatya Büyükşehir Kent Konseyi Genel Sekreteri Abdullah Pektaş ve   Melekbaba Mahallesi Muhtarı Ali Demir ile birlikte semt konağındaki sınıfları gezerek çocuklara üzerinde komşulukla ilgili özlü sözlerin yer aldığı kalemlik hediye edildi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız