SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Melih Aşık ''O Mevzu''yu Yazdı..

A- A+ PAYLAŞ

Milliyet Gazetesi Yazarı Melih Aşık, gazetedeki "Açık Pencere" adlı köşesinde, malatyahaber.com'un, AKP milletvekili Fuat Ölmeztoprak'ın "otomatik masalı okey salonu" açılışı yapması ve yazarımız Bülent Korkmaz'ın, "Annem, Babam, 'Uyuyan' Malatya'm" yazısından alıntı yaptığı yazısına "Okey" başlığıyla yer verdi.

Aşık'ın, 15 Ocak Pazar günkü Milliyet'te yayınlanan yazısı şöyle:

...

"..Okey

Haber "malatyahaber. com" adlı yerel haber sitesinden: "Malatya'da ilk kez otomatik masalı okey salonu açıldı.
Salonun kurdelesini kesen AKP Malatya Milletvekili Fuat Ölmeztoprak, okey salonunun gençler için hayırlı olması dileklerinde bulundu.
Malatya merkezde Orgeneral Mehmet Buyruk Caddesi'ndeki salonun açılışına Ticaret Odası Başkanı Mücahit Fındıklı, MHP İl Başkanı Ömer Ekici ile çok sayıda davetli katıldı. Açılışta konuşan Milletvekili Fuat Ölmeztoprak, okey salonunun hayırlı olması dileklerinde bulunarak, "Malatya'mız için, gençlerimiz için hayırlı uğurlu olmasını niyaz ederim" dedi.
Davetliler, daha sonra otomatik olarak dizilen okey masalarını gezdi..."
Malatya'da okey taşlarını otomatik dizen böylece okeycilerin vakit kaybetmesini önleyen bu çağdaş tesisin vatana, millete, gençliğe hayırlı olmasını dileriz.
Aynı haber sitesinde Bülent Korkmaz adlı yazar Necati Güngör'ün Malatya'yı anlatan "Annem, Babam, Malatya" adlı kitabından söz ediyor:
"Kitap çıkalı kaç ay olmuş, henüz kitapçı vitrinlerinde rastlamadım. Aklı başında bir ülkede olsaydık, böyle bir yayın her vitrinde karşımıza çıkardı..."
Kitap sıkıcı, okey şahane... Üstelik iktidar onaylı ve destekli.."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız