SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Melike'nin 'Özel' Başarısı

0
Güncellendi - 2016-05-18 19:07:34
Melike'nin 'Özel' Başarısı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Nefes Spor Kulübü’nün sporcusu Melike Kılınç, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu (TÖSSFED) tarafından düzenlenen Türkiye Özel Sporcular Masa Tenisi Şampiyonası’nda, kendi yaş grubunda Türkiye Şampiyonu oldu.

Türkiye Özel Sporcular Masa Tenisi Şampiyonası Manavgat’ta yapıldı. Annesi ve antrenörüyle birlikte şampiyonaya katılan Melike Gürsoy, zorlu müsabakalarda büyük bir başarı sağlayarak, Türkiye Şampiyonluğunu elde etti.

Nefes Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Mürsel Kurt, Melike Gürsoy’un masa tenisi branşında iyi bir ivme yakaladığını ve bu tür şampiyonlukların ilerleyen zamanlarda gelmeye devam edeceğini ifade etti.

Kurt, kulüp olarak özellikle otizmli çocuklar üzerine yoğunlaştıklarını kaydetti.

Kulüp bünyesinde yer alan sporcuların branşlarına göre aktif olarak sporun içerisinde yer aldıklarını dile getiren Kurt, gerek mental gerekse de özel çocuklar statüsünde yarışmalara katıldıklarını belirtti.

Kurt, kulüp bünyesinde birçok branşta sporcularının olduğunu da hatırlatarak, “27-29 Mayıs tarihlerinde Adana’da yapılacak olan Türkiye Atletizm Şampiyonasına iki sporcumuz dört kategoride çağrıldı. Nefes Spor Kulübü’nden şampiyonaya, 400 metre ve uzun atlamada Yağmur Aladağ ile 800 metre üç adım atlamada Gamze Göğer’in şampiyonaya katılacak” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Turan (7 yıl önce)
    Sporcumuzu kutluyorum. Melike GÜRSOY sporcunun ismi...
    0
    0
    Yanıtla