SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Melita'dan Battalgazi'ye Etkinlikleri

A- A+ PAYLAŞ

 
Battalgazi ilçesinden Melita'dan Battalgazi'ye, Tarih, Arkeoloji Kültür Sanat Günleri 4. Uluslararası Kervansaray Buluşması etkinlikleri başladı. 
 
Bu yıl altıncısı düzenlenen ve Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayı'nda yapılan etkinliklerin açılışına Battalgazi Kaymakamı Abdulmuttalip Aksoy, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, ile üniversitelerin ilgili bölümlerinin yetkilileri katıldı. 
 
İnönü Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Görevlisi Fazıl Ercan açılışta konuşma yaparak konuklara hoşgeldiniz dileklerinde bulundu. 
 

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ''Bugün burada her medeniyetin bizim günümüzde yaşayan eserleri var. Bizim amacımız geçmişi geleceğe en güzel şekilde hazırlamak ve gelecek kuşaklara bırakmak Battalgazi Anadolu'yu anayurt eden bir sancaktır." ifadelerini kullandı.

Battalgazi Kaymakamı Abdulmuttalp Aksoy ise yaptığı konuşmada ''Bu İlçenin sorumluğunu üstlenen Kaymakam olarak şahsım, kaymakamlığım ve tüm ilçe halkı adına hoş geldiniz. Sanata ne kadar yaklaşırsak estetik duygumuz o kadar gelişecek, sanata ne kadar yaklaşırsak o kadar sıkıntımız giderecektir." dedi

 
"Seramik Uygarlıktır" konulu açılış konferansı 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Sevim Çizer tarafından yapıldı. Katılımcılar daha sonra "Sanat Sokağı" ile Tarihi Ulu Camiyi gezdiler. Etkinlikler 27 Eylül gününe kadar devam edecek. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız