SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MEM Binasının Yeri Değişti!

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:39:51
MEM Binasının Yeri Değişti!
A- A+ PAYLAŞ

Kanalboyu'nda bulunan Milli Eğitim Müdürlüğü için  yeni binanın Merkez Bankası yanındaki arsaya yapılacağı öğrenildi. Kanalboyu'ndaki yerin ise tören alanı yapılacağı belirtilmişti. 

"BAŞKA YERE KARARLAŞTIRILMIŞTI"

Naci Şavata başkanlığında İl Genel Meclisi'nin 2011 yılı Şubat ayındaki toplantısında, Milli Eğitim Müdürlüğü'ne yeni yapılacak binanın Tütün, Tütün Mamulleri, Tuz ve Alkol İşletmeleri (TTA) arazisine yapılması kararlaştırılmıştı. O dönem yapılan açıklamada, "Merkez Şifa Mahallesi'nde bulunan ve tapunun 1944 ada, 4 parsel numarasında kayıtlı taşınmaza ait TTA hissesi üzerine, Kamu Hizmet Binası (İl Milli Eğitim Müdürlüğü) olarak tahsis ve inşaat yapılarak kullanılması.. " ifadelerine yer verilmişti.

"PROJE ÇALIŞMASI YAPTIK"

Mevcut binanın ahşap ve eski bina olduğunu söyleyen Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, " Burada, sıkıntı içerisindeyiz, sığmıyoruz. Ahşap ve eski bir bina. Yangın tehlikesi ile sürekli karşı karşıyayız. Uygun bir yer bulamadık. Meslek yüksek okulunun bir köşesinde bize ait olan 6 dönümlük alanda proje çalışması yaptık. Muhtemelen İl Özel İdaresi tarafından önümüzdeki günlerde ihaleye çıkarılacak" ifadelerini kullandı. 

ESKİ BİNANIN YERİ 

Milli Eğitim Müdürlüğü'ne yeni binanın yapılmasıyla Kanalboyu'ndaki eski binanın yerinin ise tören alanı yapılacağı , 2011 yılının Şubat ayında açıklanmıştı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız