SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MEM'de İddialı Maç

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da İl Milli Eğitim Müdürlüğü kurum içi sosyal etkinlikler çerçevesinde futbol turnuvası gerçekleştirdi.

Milli Eğitim Müdürü Bulut, ''Bu gibi organizasyonlar kurum içi iletişim için birlikte hareket edebilme motivasyon ve verimliliği ön plana çıkarmakla birlikte yürüttüğümüz kamu hizmetini sportif etkinliklerle pekiştirmek amacıyla gerçekleştirildi" dedi.

İdareciler ile personelden oluşan ayrı takımın karşılaşmasını Spor Şubesi Beden Eğitimi Öğretmeni Varol Tutal yönetti.

Karşılaşmaya idarecilerin bulunduğu takımda İl Müdürü Mehmet Bulut ile yardımcıları ve şube müdürleri olan Mahmut Berk, Ramazan Demirhan, Numan Örnek, Sedat Yetiş, Yahya Yazgan, Memduh Büyükkaya, Salih Aydın, Yunus Çatal oynadı.

Personelin bulunduğu takımda ise Yaşar Karçiçeği, Ömer İpek, Tamer Gül, Temel Sayın, Hasan Taner, Bülent, İsrafil Beyazıt, Bülent Ahmet yer aldı.

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut'un personelin takımına 2 gol attığı karşılaşma 6-6 berabere bitti.

Maç sonrasında takımlar bir birlerine baklava ikram ettiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız