SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Memlekete Cesetle Döndüler!..

A- A+ PAYLAŞ

MALATYA- Kayseri'de öldürdükleri şahsın cesedini araçlarının bagajına koyarak Malatya'ya getiren 3 kişi polise teslim oldu. Öldürülen 48 yaşındaki K.A. adlı şahsın Kayseri-Hisarcık nüfusuna kayıtlı olduğu, zanlıların ise Malatya- Hekimhan nüfusuna kayıtlı 37 yaşındaki S.G. ve kardeşi 34 yaşındaki E.G. ile Malatya nüfusuna kayıtlı 23 yaşındaki Ö.K. oldukları bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, Kayseri'nin Hisarcık ilçesi Erciyes Yaren Dağ Evinin 150 metre yukarısında bilinmeyen bir sebepten dolayı K.A. (48) adlı şahıs öldürüldü. K.A.'nın cesedini 38 LZ 937 plakalı otomobilin bagajına koyan şahıslar, Malatya'ya doğru yola çıktı. Malatya il merkezinde S.G. adlı şahıs, Asayiş Şubesi'ni arayarak Kayseri'den Malatya'ya geldiklerini ve araçlarının bagajında bir ceset olduğunu, teslim olmak istediğini söyledi. Bunun üzerine araç Afra Kavşağı'nda durdurulduğunda ihbarın doğru olduğu anlaşıldı.

Polis raporunda da olayla ilgili olarak; "Asayiş Şube Müdürlüğünü telefonla arayan isminin S. G. olduğunu beyan eden bir şahısın Kayseri İli istikametinden Malatya İli istikametine 38 LZ 937 plakalı sayılı araç ile geldiğini ve aracın bagajında bir ceset olduğunu, Cinayet Bürosuna teslim olmak istediğini beyan etmesi üzerine bahse konu araç ilimiz Afra alış veriş merkezi karşısında durdurularak, aracın bagajı açıldığında bagaj içerisinde yüz üstü yatar vaziyette bir erkek cesedinin olduğu görülmüş, maktül Otopsi Savcısının talimatıyla araç ile birlikte Adli Tıp kurumuna kaldırılmış olup, olayla ilgili tahkikat devam etmektedir." bilgisi verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız