SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Boğulan Teknisyen Memleketinde Toprağa Verildi

0
Güncellendi - 2017-06-08 04:38:10
Boğulan Teknisyen Memleketinde Toprağa Verildi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da baraj gölüne atlayan bir kadını kurtarmak isterken boğulan İl Jandarma'da görevli elektrik teknisyeni İsmail Öztürk, memleketi Konya’nın Ereğli ilçesinde toprağa verildi.

Geçtiğimiz Pazar günü polis olan eşi ve çocuklarıyla birlikte Malatya’nın Battalgazi ilçesi Karakaya Baraj Gölü Beyaz Saray mevkisine balık avlamaya giden İsmail Öztürk (42), bir kadının baraj gölünde intihar girişiminde bulunduğunu görünce göle girerek kadını kurtarmak istedi. Malatya İl Jandarma Alay Komutanlığı'nda elektrik teknisyeni olan Öztürk, kadını kurtarırken yosunun çok olduğu baraj gölünden çıkamadı.

İntihar girişiminde bulunan kadın olay yerine sevk edilen ambulansta tedavi altına alınırken, Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Sualtı Arama-Kurtarma ve İnönü Üniversitesi Arama Kurtarma (İNOSAR) ekipleri gölde uzun süre arama çalışması yaptı. Yaklaşık 3 saat süren çalışma sonucu İsmail Öztürk’ün (yandaki fotoğrafta ortadaki) cesedine ulaşıldı.

Yapılan otopsiden sonra memleketi Konya’nın Ereğli ilçesine getirilen Öztürk’ün cenazesi, Ulu Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Meydanbaşı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenazeye Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran ve Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven’in yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Konya, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • ZİBETRA (6 yıl önce)
    Tanrı'dan rahmet diliyorum. Bu tür durumlarda sahil güvenliği (büyükşehiri) aramakta fayda var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Göktürk (6 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin, çok iyi bir niyet ile hareket edilmiş, Rab bim ödülünü versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • KADİR KILIÇ (6 yıl önce)
    Rahmetlinin Cenazesine, olaya sebep olanların ailesinden giden oldumu acaba..........Yakınlarının başı sağolsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Alparslan (6 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin. İyi kalpli olmanın bedelini inşallah cennetle müjdelenerek alır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (6 yıl önce)
    Allah rahmet eylesir
    0
    0
    Yanıtla