SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Memnuniyet ve Gurur Duyuyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:29:02
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü 'nün sahip olduğu TS EN ISO 9001–2008 belgesinin 1 yıl daha uzatıldığı duyuruldu. 
 
Kalite Yönetim Sistem Belgesi'ni geçen yıl 4. sırada aldıklarını söyleyen Malatya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hidayet Bozkurt,bu yıl yapmış oldukları başarılı çalışmalardan dolayı, TSE tarafından yapılan tetkiklerde 2. sırada aldıklarını belirtti.
 
Konuyla ilgili açıklama yapan Bozkurt,  “Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı 81 ilde Toplam Kalite Yönetimi uygulamalarına geçilmesi konusunda çalışmalar başlattı. Geçen yıl seçilen 5 pilot ilden 4. sırada yer almıştık. Bu yıl ise bu belgeyi 2. sırada almaya hak kazandık. Müdürlüğümüze
bağlı kuruluşlarda hizmet ettiğimiz insanlar devletimiz ve bizler için çok önemli. Bu nedenle bu insanlarımıza en iyi ve sürekli hizmeti vermeyi amaç edindik. Hizmetlerimizi en kaliteli şekliyle bu insanlara yansıtmak istiyoruz. Bu başarı ilimizin Sosyal Hizmetler alanında geldiği noktayı göstermesi açısından çok önemli. Özellikle son yıllarda Sosyal Hizmet çalışmaları çeşitlendi ve kapsama alanı genişledi. Buna bağlı olarak daha özverili çalışmamız gerekiyor. Bu kalite standardını korumak için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Bize bu konuda destek veren herkese çok teşekkür ediyorum.Türkiye'de ve 34 ülkede geçerli olan belgenin gerekliliklerini yerine getirmekten ve söz konusu standartlara ulaşmaktan memnuniyet ve gurur duyuyoruz." ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız