SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Memnuniyet Verici"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:28:08
A- A+ PAYLAŞ

Anadolu Aslanları İş adamları Derneği (ASKON) Malatya Şube Başkanı Mesut Karataş ve yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı makamında ziyaret etti. 

ASKON Malatya Şube Başkanı Mesut Karataş ve yönetim kurulu üyeleri tarafından yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Büyüyen Türkiye ekonomisi ile birlikte Malatya ekonomisi de büyüyor. ASKON köklü bir sivil toplum örgütü. Malatya’da yapılanmaya başlaması memnuniyet verici. Özellikle iş adamları derneklerine üye olan, koşturan, çaba sarf eden arkadaşlarımızın ‘Acaba bu örgütlenmeden ekonomik olarak ne kazanırım’ düşüncesinde olmamaları gerekir. Çünkü bu çabaların karşılığı hemen alınmaz, birçok gereksiz gibi görülen çalışmanın sonunda bir bakarsınız ki çok önemli kazanımlara imza atacak adımlar atmışsınız. En önemlisi de kendinizi yetiştirmiş ve çok daha donanımlı hale gelmiş olursunuz” dedi.

ASKON Malatya Şube Başkanı Mesut Karataş ise örgütlenmelerin şehirlere olan katkısından bahsederek, “ASKON olarak amacımız müteşebbislerimiz ve kuruluşlarımızın gelişiminin yanı sıra, ülkemizin ve güzel Malatya'mızın da gelişimine değerli katkılar sağlamaktır. Anadolu Aslanları İş adamları Derneği'nin her üyesi, yöneticisi ve çalışanı, kurumuna azami katkı sağlamayı keyifli bir kişisel mesleki gelişim fırsatı olarak görür. Bizler bu düsturla yola çıktık. Çalışmalarımızı yoğun şekilde sürdürüyoruz, bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz. Sizinde geçmişte MÜSİAD Malatya Şube başkanlığında yaptığınız çalışmaları biliyoruz. Tecrübeleriniz bizlere yol gösterecektir” diye konuştu.

Konuşmalardan sonra Belediye Başkanı Ahmet Çakır, MÜSİAD Şube Başkanlığı döneminde yaptığı çalışmalardan bahsederek çeşitli önerilerde bulundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız