SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Memnuniyeti Esas Alacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:57:41
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi Akçadağ Belediye Başkan adayı Hakan Keleş ve MHP Akçadağ İlçe Teşkilatı yerel seçimler öncesi köy ziyaretlerine devam ediyor.

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler genel seçiminde Milliyetçi Hareket Partisinden Akçadağ Belediye Başkan Adayı olan Eğitimci – Yazar Hakan Keleş seçim çalışmaları kapsamında Köy statüsü düşen Akçadağ ilçesine bağlı Taşevler, Derinboğaz, Keklikpınar, Ilıcak ve Esenli mahallelerini ziyaret etti.

MHP Akçadağ Belediye Başkan Adayı Hakan Keleş, MHP Akçadağ İlçe Başkanı Yusuf Ertaş ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Taşevler, Derinboğaz, Keklikpınar, Ilıcak ve Esenli Köylerini ziyaret etti. Köy ziyaretleriyle ilgili açıklamada bulunan MHP Akçadağ Belediye Başkan Adayı Hakan Keleş, Akçadağ’ın her köşesindeki sorunları yakından takip ettiklerini tüm köy ve kasabalarımızda bir tek sıkılmadık el, sorulmadık hal hatır bırakmayacaklarını belirterek “Vatandaşlarımızla birlikte istişare yaparak, birlikte yeni bir Akçadağ tasavvur etmek kaydı ile ilçemizi yönetmek için bu göreve talip olduk. Amacımız Akçadağlılar ile birlikte başaracağımız projelerimizi Akçadağ’a ve köylerimize kazandırmak olacaktır.  Bizim Belediyeciliğimizle birlikte 5 yılsonunda vatandaşlarımız, Benim yaşantımda ekonomik ve sosyal değişim oldu diyebilmeleri için çalışmalarımızı yapıyoruz.” Şeklinde belirtti.

MHP Akçadağ Belediye Başkan Adayı Keleş Akçadağ’ın artık 76 mahallesiyle birlikte bir bütün olduğunu, her köyün ihtiyacına göre özel çalışmalar yapılacağını, şeffaf belediyecilik anlayışı ile her soruna çözüm odaklı yaklaşacaklarını da sözlerine ekleyerek “Yapacağımız bütün işlerde hemşerilerimizin memnuniyeti esas alınacak. Bizim dönemimizde hiç kimse 'başkan kim' sorusunu soramayacak. Belediye başkanı Akçadağ’da yaşayanlar olacak. Katılımcı belediyecilik anlayışını Akçadağ’a hâkim kılarak yeni bir Akçadağ inşa edeceğiz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız