SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Memur-Sen Parkta Eylemde

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:08:36
Memur-Sen Parkta Eylemde
A- A+ PAYLAŞ

 Memur-Sen Malatya İl Temsilcisi Kerem Yıldırım, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarına tepki göstererek, “Hem ABD'yi hem BM’yi hem AB’yi hem de İslam İşbirliği Teşkilatını insanlık suçuna ortak olduklarından dolayı kınıyoruz” dedi. 

Memur-Sen’e bağlı sendika üyeleri ile çok sayıda sivil toplum kuruluşu yöneticisi ve temsilcisinin katıldığı eylem Soykan Parkı’nda gerçekleştirildi.

Eylemde konuşan Memur-Sen Malatya İl Temsilcisi Kerem Yıldırım, “Terör devleti İsrail, karakterine uygun bir şekilde insan haklarını ihlal etmeye ve öldürmeye devam ediyor. Katil İsrail Ramazan ayında yeni bir kuşatma başlattı. İşgal güçleri evleri basıyor, gençleri topluyor, Filistin üyelerini hukuksuz bir şekilde tutukluyor. On bir gündür sahur ve iftar vakti sivillerin üstüne bomba yağdırıyor, seyir halindeki otomobilleri havaya uçuruyor, meskenleri buldozerlerle yıkıyor, küçücük çocukları vuruyor, camiden çıkan insanlara kurşun yağdırıyor. Bu saldırılar sonucunda şu anda yüzlerce şehidimiz ve binlerce yaralımız var. Ramazan ayında tüm insani değerleri İsrail bir kez daha ayaklar altına almıştır. Katliamlar zincirine bir yenisini daha eklemiştir. Siyonist İsrail insanlığın ortak utancıdır. Katil İsrail’i lanetliyoruz. Sabretmek, boyun eğmek değil, direnmektir. Ne var ki, son saldırılarla birlikte sabır taşı çatlamıştır. Gazze ateş altındayken, uluslararası camianın tepkisiz kalması her yönüyle utanç vericidir. Mahzun ve masum Gazzeli kardeşlerimize vahşice bomba yağdıran İsrail, zulme maruz bırakılan da Müslümanlar olunca; sessiz kalan Batı, ikiyüzlü olduğunu bir kez daha belgelemiştir. AB ülkelerinden bazıları ve ABD öldüreni değil, öleni kınamışlardır. İsrail’i kınayacaklarına Filistin tarafını kınadıklarını açıklamışlardır. Bu tam bir komedi. Bu tam bir rezalet, kepazeliktir” dedi.

Yıldırım şu ifadeleri kaydetti: “Siyonistler kendinden olmayan herkese ve kendilerine ait olmayan her şeye karşı kin ve nefretle hareket etmektedir. Bu gerçeğe rağmen İsrail’in rutine bağladığı terör olaylarına karşı tepkisiz kalmak zulme ortak olmaktır. ABD, AB, BM insanlık ayıplarının suç ortağıdır. Vahşete sessiz ve duyarsız kalmak, dilsiz şeytanlığı kabul etmektir. Yapılanlara ve yaşananlara suç ortağı olmaktır. Saldırıları bertaraf etmeye yönelik girişimlerde bulunmayan İslam İşbirliği Teşkilatı da suç ortağıdır ve en az diğer kuruluşlar kadar sorumludur. Hem ABD'yi hem BM’yi hem AB’yi hem de İslam İşbirliği Teşkilatını insanlık suçuna ortak olduklarından dolayı kınıyoruz. Aynı şekilde, yıllardır Siyonist İsrail’e dur diyemeyen, Allah'ın mescitlerinin savunmasını sadece Filistinli kardeşlerimizin omuzlarına bırakan İslam ülkeleri de bu suçun ortağıdır. İsrail'in saldırıları karşısında birlikte hareket etmeyi başaramayan İslam ülkeleri, siyonistleri cesaretlendirmektedir. Gazze ateş altındayken sesiz kalmak 'ama' ve 'ancak' ile başlayan cümle kurmak, işbirlikçilikle, zilletle, pasiflikle açıklanabilir. Filistin'de yaşanan büyük vahşete, soykırıma seyirci kalmak, hiçbir erdemli insana ve Müslümana yakışmaz. Allah için, onurlu insanlara yakışanı yapıp bir an önce harekete geçmeliyiz.”

ECZACI ODASI'NDAN..

Bu arada Malatya Eczacı Odası Başkanı Tahir Özelçi, “Sözde görevi dünyada barışı sağlamak olan Birleşmiş Milletler İsrail' in ideallerine hizmet etmeye devam etmekte Müslüman coğrafyasında yaşanan bu zulüm ve katliama seyirci kalmakta, İsrail' in tarihten gelen sınır tanımaz Müslüman düşmanlığını adeta teşvik etmektedir” dedi. 

Oda binasında basın açıklaması yapan Özelçi, “Katil İsrail bir haftadır havadan denizden sürekli abluka altında tuttuğu Gazze' ye karadan saldırmaya başlamıştır, Müslüman kanına doymayan Siyonist zihniyet, daha fazla Müslüman kanı akıtabilmek için katliamlarına devam etmektedir.

İsrail savunmasız sivil Müslüman Gazze halkına gelişmiş teknolojik savaş araçları kullanarak hedef gözetmeksizin çocuk, yaşlı, hamile, kadın demeden saldırmakta, vampir devlet olma özelliğini sürdürmekte, lanetli millet olma kriterlerinin bütün özelliklerini sergilemektedir. Buna karşılık İslam ülkeleri hala uyumaya devam etmekte, kendi iktidar hırsları uğruna Müslüman kardeşlerinin şehit edilmesine seyirci kalmaktadırlar. Tüm dünyanın neresinde olursa olsun sadece Müslüman çocukları ağlamakta, Müslüman anaları ağıtlar yakmakta, Müslüman babaları feryat etmektedir. Sözde görevi d dünyada barışı sağlamak olan Birleşmiş Milletler İsrail' in ideallerine hizmet etmeye devam etmekte Müslüman coğrafyasında yaşanan bu zulüm ve katliama seyirci kalmakta, İsrail' in tarihten gelen sınır tanımaz Müslüman düşmanlığını adeta teşvik etmektedir” ifadelerini kaydetti.

Malatya Eczacı Odası Başkanı Tahir Özelçi açıklamasında şunları söyledi, “Yine aynı şekilde ekonomik ve siyasi çıkarları için sahte arap baharları ve işgaller başlatıp Müslüman ülkelerini kana bulamaktan çekinmeyen emperyalist Avrupa ülkeleri ve Amerika Birleşik Devletleri İsraillin bu insanlık dışı barbar saldırılarını küçük basın açıklamalarıyla gerçekleştirerek kendilerine verilen görevi yerine getirip, rollerini ifa etmektedirler. Açıklamamızı bir meslektaşımızın sosyal medyada paylaştığı ve bizlere de inşallah dedirten ve sizlerinde bütün yüreğinizle katılacağınızı bildiğimiz, yahudi Baron Jacob Rothschild' in bir korkusuyla tamamlamak istiyoru; ‘Türkler İslam' ın keskin kılıcıdır. Yeniden öz benliklerine dönmelerine Muhammedin dinine sahip çıkmalarına izin vermeyiz ilk yapacakları İsrailli haritadan silmek ve yeniden Viyana ya gitmek olacaktır.' Bu korkunun gerçek olacağı günlerin yakın olması temennisiyle Müslümanların en kutsal ayları olan Ramazan-ı şerifte Gazzede yapılan katliamı şiddetle kınıyor, katil İsrail'i bir kez daha lanetliyoruz. Dünyanın neresinde ve hangi millete karşı yapılırsa yapılsın, zulüm ve katliamlara karşı tüm dünya devletlerini duyarlı olmaya davet ediyoruz"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız