SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Memur-Sen'den Kızılay'a Kutlama

0
Güncellendi - 2016-08-10 20:13:28
Memur-Sen'den Kızılay'a Kutlama
A- A+ PAYLAŞ

Memur-Sen Malatya Şube Başkanı Kerem Yıldırım öncülüğünde Memur-Sen’e bağlı sendika başkanları İnönü Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay’a kutlama ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette konuşan Memur-Sen Malatya Şube Başkanı Kerem Yıldırım, İnönü Üniversitesi’nin Malatya’nın önemli kurumlarından biri olduğunu belirterek, Üniversitenin daha da ileriye götürülmesi noktasında Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay’a her anlamda destek olacaklarını ifade etti. Rektör Prof. Dr. Kızılay’ın bu görevde başarılı olacağına inandığını söyleyen Başkan Yıldırım, Rektörlük görevinin hayırlı olmasını diledi.

İnönü Üniversitesini bulunduğu yerden daha üst konumlara getireceklerini vurgulayan Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay ise “Ülkemizin 2023 hedefine ulaşmasında İnönü Üniversitesi olarak uygun bir vizyon ile hareket edeceğiz. Ortaya koyduğumuz dünya üniversitesi olma hedefinin yanı sıra, birinci öncelikli görevimiz ülkemizde bu hain darbe teşebbüsünü yapan FETÖ terör örgütüne, bunun üniversitemizdeki bağlantılarına, üniversitemizdeki ilişkilerine yönelik olarak bunları üniversitemizden temizlemektir.” dedi.

Bülten

Paeno01

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız