SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Memur Sen'den Mısır Protestosu

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:30:02
Memur Sen'den Mısır Protestosu
A- A+ PAYLAŞ

Mısır'da darbe karşıtı 528 kişinin idama mahkum edilmesi nedeniyle Memur-sen Malatya İl Temsilciliği tarafından tepki eylemi düzenlendi.

Malatya’da Cuma namazı sonrasında Soykan Parkı’nda düzenlenen tepki eyleminde konuşan Bem Bir Sen Malatya Şube Başkanı Hanifi Acar, “Tarihin azabından kurtulsalar, Allah’ını gazabından kurtulamayacaklar, Yarın bizim olacak. Bugün 529 kardeşimizi idam ile yargılıyorlar. Biz onlara, Sisi’ye, katil Amerika’ya, katil İsrail’e ve tüm Siyonizme buradan lanet ediyoruz ve protesto ediyoruz. O kardeşlerimiz bizim gibi düşünüyor ve idamdan korkmuyorlar, Sisi’ler korkacak, Amerika korkacak, zülüm sahipleri korkacak. Çünkü ümit birdir. Sisi kahrolacak ve ümmet yine muzaffer olacak İnşallah” dedi.

Memur-Sen İl Temsilcisi Kerem Yıldırım, “Mısır, darbeyle başa gelmiş illegal, gayri insanı bir yönetim tarafından yönetiliyor. Darbeciler, yaptıklarına sessiz kalınmasının verdiği cesaretle Mısır halkına yönelik zulümlerini her geçen gün daha da arttırıyor. Yaşanan darbe sürecinin ardından Sisi’nin illegal mahkemeleri, darbeyi red eden ve darbeye karşı direnen 529 masum insanı, şiddete teşvik ve karakollarla saldırı gibi uydurma suçlarla 25 Mart’ta idama mahkum etti. Adeviyye’de, Rabia’da darbe karşıtı özgürlükçü kitleler üzerine rast gele ateş ederek katliam yapan Mısır’ın darbecileri, Baltacıların yerine yargıç cübbesi giymiş tetikçileri kullanarak katliama devam ediyor” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız