SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Memuriyetten de İstifa Ettim''

A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Hasan Çalık Devlet Hastanesi başhekimliği görevinden 3 kez alınan ve 3 kez de mahkeme kararıyla görevine iade edilen Op. Dr. Murat Uğuralp, görevinden ve memuriyetten istifa ettiğini açıkladı.

3 kez görevden alınan ve daha sonra başvurduğu idare mahkemesi tarafından 3 kez görevine iade edilen Op. Dr. Murat Uğuralp, Gazeteciler Cemiyeti'nde basın toplantısı düzenledi. Uğuralp, "1997-2004 yılları arasında Hasan Çalık Devlet Hastanesi'nde büyük başarılara imza attım. Ancak, 2004 yılından itibaren defalarca çeşitli suçlamalarla başhekimlik görevinden alındım. Yasal yollara başvurup tekrar görevime 3 kez döndüm. Huzursuzluk içinde geçen son üç yılda birçok gerçekleri dile getirdim. Yine getiriyorum ve yetkilileri uyarıyorum. Hastanede olumsuz gelişmeler oluyor" iddiasında bulundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız