SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Memuriyetten İstifa Etti

A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Devlet Hastanesi'nin başhekimi iken ihaleye fesat karıştırdığı ve rüşvet aldığı gerekçesiyle tutuklanan, o arada kaymakamlıkça açığa alınan ve bir süre cezaevinde yattıktan sonda tahliye edilen Dr. Talip Baştürk'ün memuriyetten istifa ettiği öğrenildi. Öte yandan, Malatya Devlet Hastanesi Başhekimliği görevinden alınan Dr. Bülent Topaloğlu, başhekimlik görevini Dr. Vahap Boztepe'ye bugün devretti. Bu arada, Topaloğlu'nun İstanbul'a atandığına ilişkin herhangi bir yazının Malatya'ya henüz ulaşmadığı, bu nedenle Devlet Hastanesi'nde hekim olarak görevi sürdürmekte olduğu öğrenildi.

İSTİFA..
Yeşilyurt Devlet Hastanesi Başhekimi iken yemek ihalesi ile ilgili olarak rüşvet aldığı gerekçesiyle Jandarma tarafından suçüstü yakalanan, "rüşvet ve ihaleye fesat karıştırma" suçlamasıyla tutuklanan, o arada da Kaymakamlıkça açığa alınan Dr. Talip Baştürk'ün, hakkındaki idari ve adli işlemler devam ederken, memuriyet görevinden istifa ettiği haber alındı.

Bir süre tutuklu kaldıktan sonra tahliye edilen Dr. Baştürk'ün idari işlem nedeniyle açıkta olduğu belirtilirken, memuriyetten istifa ettiği ve bu durumu ilgili makamlara ilettiği, bir başka ile yerleşeceği öğrenildi.

TOPALOĞLU BAŞHEKİMLİĞİ BIRAKTI..
Öte yandan Malatya Devlet Hastanesi Başhekimliği görevinden bir süre önce alınan Dr. Bülent Topaloğlu, görevi yerine atanan Dr. Vahap Boztepe'ye devretti.

Dr. Topaloğlu'nun Başhekimlik görevinden alınıp, İstanbul Zeynep Kamil Çocuk Hastanesi Başhekim Yardımcılığına atandığı yolundaki bilgilere rağmen, İstanbul'a atamasının henüz yapılmadığı, bu konuda resmi bir işlem olmadığı öğrenildi.

Dr. Topaloğlu'nun, halen Malatya Devlet Hastanesi'nde Ortopedi Uzmanı olarak görevini sürdürdüğü haber alındı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız