SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Memurlara Eğitim

A- A+ PAYLAŞ

KİLİS- Avrupa Birliği Mali İşbirliği programlaması kapsamında Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Geliştirilen Aktif İstihdam tedbirleri kapsamında İŞKUR çalışanlarına eğitim verildi.

MER-Tur Otelinde gerçekleştirilen eğitim İŞKUR Kilis İl Müdürü Ahmet Özçil, Avrupa Birliği İŞKUR Uzmanları Peter Woods ve Joachim D.Frede tarafından verildi. Şanlıurfa, Malatya, Hatay ve Kilis İŞKUR'da görevli memurlara yerleştirme eğitimi verildi.

İŞKUR İl Müdürü Ahmet Özçil, yaptığı konuşmada, "İŞKUR Genel Müdürlüğü tarafından 2006 yılında hazırlanarak onaylanmış olan Avrupa Birliği AB Mali İşbirliği programlaması kapsamında, ilimiz ve bölgemizdeki çevre illeri de kapsayan işe yerleştirme memurlarının görev ve sorumlulukları ile ilgili Avrupa Birliği İŞKUR Uzmanları Peter Woods ve Joachim D.Frede tarafından ilimizde Şanlıurfa, Malatya, Hatay ve Kilis İŞKUR'da işe yerleştirme servisinde çalışan memurlarımıza eğitim verilmeye başlandı. Bu eğitimler, işe yerleştirme eğitimi, işgücü piyasası arz ve talebi, iş arayan ve işverenlere sunulan hizmetler, müşteri segmentasyonu ile bu konuları kapsayan rol çalışmalarından oluşmaktadır. Bu sayede İŞKUR çalışanları hizmet verdiği işsizler ve işverene yönelik hizmetlerinde profesyonelce davranabilecek ve işlerinde uzmanlaşmış olacaklar" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız