Menajerinin Cueva İle İlgili İddiası

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu tarafından gerekçesi net bir şekilde açıklanmayan kararla kadro dışı bırakılan Yeni Malatyaspor’un yetenekli oyuncusu Christian Cueva’nın menajeri Matias Favano, Cueva ile Yeni Malatyaspor teknik heyeti arasındaki sorunların bir an önce çözüleceğine dair umutlarını kaybetmediklerini; ancak sorunun çözülmemesi durumunda Türkiye ve Suudi Arabistan’dan gelen teklifler olduğunu ve bu tekliflerin değerlendirilebileceğini açıkladı.
‘Türkiye’den 3 Suudi Arabistan’dan 2 kulüpten teklif var’
Peru’nun Başkenti Lima’da yayın yapan depor.com’a konuşan Matias Favano, Chritsian Cueva ile Yeni Malatyaspor arasındaki sözleşmenin 2021 Haziran ayında sona erdiğini, sözleşmede iki yıl daha uzatma seçeneği bulunduğunu hatırlattı
Matias Favano, Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek’i kastederek, “Kulüp Başkanı Cueva’nın sözleşmesinde 2 yıl uzatma seçeneği olması konusunda çok ilgilendi. Fakat mevcut durumda, Türkiye’den 3 Suudi Arabistan’dan 2 kulüpten gelen çeşitli teklifler var. Bu teklifler, Yeni Malatyaspor’un tavrına göre değerlendirmeye tabi tutulacak ve teklif sunan kulüplerle görüşmelerimiz olacak” dedi.
‘Cueva’nın Türk futbolunda kanıtlayacağı çok şey var’
Christian Cueva’nın Türk futbolunda, Arap futbolunda kanıtlayacağı çok şey olduğunu belirten oyuncunun menajeri Favano, “Cueva’nın 2021 Haziran ayına kadar sözleşmesi olmasına karşın, teklif sıkıntısı yaşamıyoruz Cueva’nın yeteneklerini kanıtlaması için önünde uzun yılları olduğunu düşünüyorum” ifadelerini kullandı.
Peru 1. Lig kulüpleri teklif yapmayı düşünüyor, ancak…
Depor.com, Christian Cueva’nın kendi ülkesinin 1. Lig (Primera División Peruana) takımlarından Cienciano del Cusco ve César Vallejo yönetimlerinin de gündeminde olduğunu, ancak oyuncunun yüksek maaşı nedeniyle teklif yapmakta tereddüt yaşadıklarını yazdı.
Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com
Hamza hamzaoğlunu istemiyoruz.Cuevayı istiyoruz.Şimdiye kadar cueva değil ,Malatyaspor cezalandırıldı.
Yönetim, eğer klübü yönetiyorsunuz,Hamza hamzaoğlunun bu takım üzerinde egolarına daha fazla a izin vermezsiniz.Adam resmen takımla, kadro üzerinden alay ediyor .
Iyi olanla herkes idare eder gecinir sen hocasin kaybetmek çok basit adam işi kazanmak er adamın işi sen bunu beceremiyorsun Hamza efendi bak hoca demedim efendi efendi git sen adam kazanmayı bilmez ken nasıl maç kazanacaksin Sivas maçında alamazsin malatya da yenilirsin inşallah gidiş biletin olur Raci bu oyunu senden çok iyi oynatır senin gibiler kulüp verilmez sen fatih terim de Abdullah avcida Sergen Yalçın ve Erol bulutun eline şu dökecek kapasitede değilsin çek git artik
Cezalandırılan Cueva değil, Malatyaspor’dur.
.Yönetim uyuma.Cueva gibi bir oyuncu elimizden kayıp gidecek.
Hamza Hoca Kin gütmeyle Malatya ya faydan olmaz Sen kafanı kullanarak her oyuncudan yüksek verim alacağına çocuk gibi hareket ediyorsun
hoca derhal istifa etmeli
hamza hocanın bu kubilay ve umut ısrarı anlaşılır gibi değil dışarıdan izlemiyor mu maçlarda dökülüyorlar takım göz göre göre puanlar kaybediyor
hamzamı cuevamı deseniz.tabiki cueva derim.tek başına takım oluşturuyordu.hamza git artık hamza.artık hocamda demiyorum.hocalık vasfınıda kaybettin hamza.
Ya hoca,bu ne biçim takım yaptın ,bırak git ,adil’e söylecek bir şey yok sen hocanın sözlerinden çıkmıyorsun.Bu ne yav.
Bugün Ankaragücüne de yenileceğiz.Bu hamza takımın dibini oyuyor.Adil gevrek de seyrediyor.
Cueva yı oynatsak suan tam alışmış ve ligin tozunu attırıyordu.. o kubilay ve umutu oynatmak için oynatmıyor art niyetli
Queva’yı oynatacak değil bu hoca, maalesef orta sahaya bir başka yerli düşünüyor olacak ki; Abdulkadir Ömür, Emre Akbaba sesleri yükseliyor basın camiasında.
Adil Gevrek Antepspor yönetiminden ders almalı.
Bugun hamza ve oğullarının son maci olabilir…
Hayır arkadaş çözülemeyen sorun ne ? Tonla para ver oynatma bu neyin rahatlığı ?
Yani konu biran önce çözülmeli neticede bir futbolcununda kariyeri var. Hiçbir konu sürüncemede bırakılmamalı bence.
Hamza hoca hic mi kardeşin seni üzmedi hic mi tartışmadın sonunda hiç mi affetmedin al chuveayı karşına konuş akıllı ol burası malatya sistem bu saha çık oyununu oyna takım için oyna paranın karşılığını ver adem büyük abiniörnek al de
Malatyaspor ne takım olarak nede taraftar kitlesi olarak süper lige yakışmıyor. Bursaspor Sakaryaspor Eskişehirspor gibi her maçta takımını desteklemek için statlarını dolduran deplasmanlarda bile takımını yalnız bırakmayan bir futbol kültürüne sahip Malatyaspor taraftarına baktığında nerede beleşçi başı boş insanlar varsa egolarını tatmin etmek için burada toplanmış takıma faydadan çok zararları var bu durumda bu takımın güzel bir geleceğe inanması çok zor gerçek şu’ki Malatyaspor boşuna bu ligde yer işkal ediyor.
Hocanın kalitesi burada beli olur: herkes dört dörtlük olsa saha içinde örnek olsa dışarıda örnek olsa, oyunu maçı rakibin oyun sistemini kurabilse hocaya gerek kalmaz.Onun için hocanın farkı burada malesef.Hoca maç.kaybettiginde her röportajda daha iyi olacağız diyeceğine bu yönlerini gelistir sorunlu futbolcu ile takımı nasıl bir arada tutarım, neyse yaa ne yoruuom kendimi adını otorite koymuşsunuz bu saçmalığın
hocanın sistemine uymuyor, ilk yarıda dışarı alındığı maçta, ikaz edilmesine rağmen , mücadele etmedi ve press yapmadı. Sonrada soyunma odasında ana avrat küfretti. 38 YAŞINDAKİ UMUT’UN YARISI KADAR ÇALIŞMIYOR.
Hocanin sistemi.mi var? Umut da gitsin artık fitness salonunda çalışsın bir zahmet!
Bu hafta kim oynayacak hamza hoca çıkıp oynasın
Hoca ve yönetim oturup konuşup doğru dürüst bir açıklama yapmıyorlar neyin peşindeler çıksın bu takım Malatya’nın değil benim bizim takımımız desinler bizde konuşmayalım adam oynamak istiyor konuşun anlaşın oynasın katkı sağlarsa devam etsin
Başka takımlar alsın siz de hayıflana durun aklınızı başınıza alın. eğer böyle bir şey gerçekleşir de başka takımda iyi de performs gösterirse hengi yüzle malatya da gezeceksiniz.
Artık Hamza Hoca da aklını başına alsın,ihtiyacımız olan bir futbolcu.bu zamanda bulamayız başka birini
Orta saha bu haldeyken umut bulut ve kubilay bu takımda oynarken yazık günah hamza hoca taktığına takıyor yazık günahn