SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Menekşe Gözler Kapandı..

A- A+ PAYLAŞ

Amerikan sinemasının iki Oscar ödüllü oyuncusu Elizabeth Taylor, 79 yaşında hayatını kaybetti. Taylor, kalp yetmezliği nedeniyle tedavi görüyordu.

Taylor, daha önce sırtını, kalçasını kırmış; selim beyin uru ameliyatı, cilt kanseri, zatürre geçirmişti.

Henüz 12 yaşındayken 1944'te Mickey Rooney ile (90) at sevgisi işlenen filmde oynayan Elizabeth Taylor, "Kim Korkar Hain Kurttan: Who's Afraid of Virginia Woolf" filmi ile 1966'da, 1960'ta "Butterfield 8" filmleriyle en iyi kadın oyuncu Oscarı kazandı.

Taylor, sekiz evliliğinin ikisini Galler'in İngiliz oyuncusu Richard Burton ile (1925-1984) yaptı, son evliliğinde tüm dünyayı salladı. Kendisinden 20 yaş küçük, kadın dövmekten hapse giren, on parmağında poker kartı taşıyan inşaat işçisi Larry Fortensky ile 1991 yılında evlenen Taylor, nikah yeri olarak Michael Jackson'un Neverland Çiftliği'ni seçti.

Elizabeth Taylor, Reuters, Associated Press, Agence France Presse (AFP) gibi dünyanın büyük haber ajanslarına şu ilhamı veren flaşı attırmıştı:

"Elizabeth Taylor, 8. evliliğinde, Hazreti Süleyman'ın feraset ve dirayetini kullanarak kreatörlerin sundukları arasında gelinliğini nihayet seçti."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız