SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Menevşe Yeniden ''Başkomiser''

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Futbol Saha Komiserleri Derneği'nin genel kurulunda, başkanlığa yeniden "Belmando Recep" lakabıyla tanınan Recep Menevşe seçildi.

Futbol Saha Komiserleri Derneği genel kurulu yapıldı. Hakem ve Gözlemciler Derneği’nde yapılan kongrede mevcut başkan Recep Menevşe ile O.Nuri Karaağaç’ın listesi yarıştı. Kullanılan 25 oydan 13’ünü alan Recep Menevşe yeniden başkanlığa seçildi.

Yeni yönetim şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu Asıl: Recep Menevşe, Nami Öz, Ramazan Karabulut, A. Kadir Güler, Hamit Karanfil.

Yönetim Kurulu Yedek: Abdurrahman Güzel, Cumali Çolak, Sinan Göğüş, Ramazan Turaç, Nurettin Doğan.

Denetleme Kurulu Asil: Kenan Kurt, Yavuz Çalık, Yusuf Günay.

Denetleme Kurulu Yedek: Mehmet Tekin, Osman Çoşkun, Alattin Üçöz.

Disiplin Kurulu Asil: Şahap Kılıç, M. Baki Çoban, Hanifi Şimşek.

Disiplin Kurulu Yedek: Nurettin Barutçu, İbrahim Çetin, Halidun Gündüz.

1992 yılından beri başkanlık görevini yürüten Recep Menevşe, tekrar seçilmekten dolayı mutlu olduğunu belirtip, “Saha komiserleri olarak futbola özveriyle hizmet veriyoruz. Kongre sonrası hepimiz her zaman olduğu gibi birlik ve beraberlik içerisinde hizmetimize devam edeceğiz. Geçen dönem bazı eksiklerimiz olmuştu. Bunları gidereceğiz. Özellikle üye sayımızı arttırmamız gerekiyor. Bu amaçla yaş ve tahsil durumuna göre yeni üyeler almak için girişimde bulunacağız” diye konuştu.

Menevşe, 35 yıldan beri Malatya amatörünün tanıdığı bir isim. Adafı ve Yakıncaspor kulüp başkanlıkları da yapan Menevşe, 63 yaşında.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız