SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mercedes Kadir'e Özel!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da araba niyetine sopaya binen ve yandaki fotoğrafta Ziraat Bankası önünde araçlar için yanan kırmızı ışıkta beklemekte olan "Mercedes Kadir" için Emniyet Müdürlüğü 'özel plaka, ruhsat ve ehliyet' hazırladı. Ehliyetin bir özelliği de, "Sadece kaldırımda geçerlidir" kaydının bulunması.

Malatya kamuoyunda çok sevilen Mercedes Kadir, günlük yaşamını araba niyetine bindiği çubuk çıtayla sürdürüyor.

Ayna yerleştirdiği çıtaya binerek ana yol ve caddelerde dolaşan Mercedes Kadir'in bu durumuna Malatya Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme Şubesi'nce artık resmiyet kazandırıldı!

Trafik Şubesi, Mercedes Kadir'e özel ehliyet, plaka ve ruhsat hazırladı. Mercedes Kadir'in bindiği sopaya "Çıtaroen" markası verilerek, 44 MK 444 numaralı plaka hazırlandı. Ruhsatta aracın rengi ise "Odun sarısı" olarak gösterilirken, ikametgah adresine "Malatya caddeleri", araç üzerinde hak ve menfaati bulunanlar bölümüne ise Kadir'in arabasının menşei "Keresteci Hasan" ibaresi yazıldı. Mercedes Kadir'in ehliyetteki soyadı bölümüne de Mercedes yazıldı.

Ehliyetin sınıf bölümüne A'dan Z'ye yazılırken, kullandığı cihazlar bölümüne ise "3 metre sopa, ayna, CD" yazıldı. Ruhsatın aracın net ağırlığı ile ilgili bölümüne "1.5 kg", azami yüklü ağırlığı bölümünde ise "1.5 kg+1 kişi", taşıt türü olarak da "Hususi" notu düşüldü.

Sempatik hareketleriyle vatandaşların ilgisini çeken Mercedes Kadir, üzerine bindiği çubuğu soranlara, "araba" yanıtını veriyor. "Ehliyetin var mı?" sorusuna "Evde kaldı" cevabını veren Mercedes Kadir, arabasını evdeki garaja koyduğunu ifade ediyor.

"Bu arabayla kaza yaptın mı?" sorusuna ise Kadir, "Yok yapmadım" şeklinde cevap veriyor.

Mercedes Kadir, özel plaka, ruhsat ve ehliyetine önümüzdeki hafta kavuşacak.

Asıl adı Fatih Kaydı olan "Mercedes Kadir"in, "belgesiz seyrüseferi"ne ilişkin şikayet, hafta içerisinde TV Malatya'da, ilin trafik yetkililerinin de katıldığı programda dile getirilmiş, torpilinin bizzat Trafik Müdürü Hayrettin Yıldızlı olduğu ifade edilmiş, Kadir'in adı verilmeden önce yöneltilen "torpil" suçlaması Yıldızlı'yı şoke etmişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız