SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Merhem Olacak İlaç Bizde"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:44:48
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya merkez ilçe Yeşilyurt Belediye Başkanlığı adayı Hulisi Porgalı; Yeni Sanayi Sitesi esnafı ile bir araya geldi. Esnafın en büyük sorunun işsizlik olduğunu belirten Porgalı, “Esnafımızın yarasına merhem olacak ilaç bizdedir” dedi.

30 Mart 2014’de yapılacak olan yerel seçim çalışmalarına devam eden Cumhuriyet Halk Partisi’nin Yeşilyurt Belediye Başkanlığı adayı Hulisi Porgalı, beraberinde partililer ile birlikte Yeni Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti ve esnafın sorunlarını dinleyip, yerel seçimlerde destek istedi.

Esnafın ortak probleminin işsizlik olduğunu belirten Porgalı, iktidarı eleştirdi. Hulisi Porgalı, “Yeni Sanayi Sitesi’nde tamircileri, mermercileri ve kerestecileri gezdik. Hepsinin ortak görüşü işsizlik. İşsizliğin yoğun olduğunu gördük. Çoğunu oturur halde gördük. Buralara gerçekten bir şeyler yapılmalı, yapmamız lazım. Şu ana kadar iktidarlar geliyorlar, yapacağız, edeceğiz diyorlar. 12 senedir yapmadınız, bundan sonra niye söz veriyorsunuz” ifadelerini kaydetti.

Hulisi Porgalı, esnafın yarasına merhem olacak ilacın kendilerinde olduğunu belirterek, “Bizler buralardaki eksiklikleri tek tek tespit ettik. Esnaftan sorunlarını dinledik. Bunların yaralarına merhem olacak ilaç bizde diyoruz. Vatandaşlarımızda oyları ile bize teveccüh gösterirlerse biz buraları elimizden geldiğince canlandırmaya işlerinin tekrar eskisi gibi canlanmasına vesile olacağız. Hakkımızda hayırlısı olsun diyorum” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız