SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Meriç Gitti, Taşar Geldi

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:38:59
Meriç Gitti, Taşar Geldi
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup'ta mücadele eden Malatya Yeşilyurtspor'da takımın teknik sorumlusu Cihangir Serkan Meriç, görevinden ayrıldığını açıkladı. Takımın başına Mustafa Taşar'ın (fotoğraftaki) getirildiği bildirildi.

Ligde sıkıntılı günler geçiren ve 11 puanla grupta sondan ikinci sırada bulunan Malatya Yeşilyurtspor'da, Sakıcı İnşaat Şenyurtspor maçı sonrası ayrılık haberi geldi.

Sakıcı İnşaat Şenyurtspor maçında alınan mağlubiyet sonrası soyunma odasında futbolcularla vedalaşan Cihangir Serkan Meriç, daha sonra yönetimle bir araya geldi. Yönetimle yaptığı görüşme de, takımdan ayrılma isteğini yineleyen Meriç, yönetimle karşılıklı anlaşarak, görevinden ayrıldı.

"Kan Değişikliği İyi Gelecektir"

Teknik Sorumlu Cihangir Serkan Meriç, kan değişikliğinin takıma iyi geleceğini düşündüğü için görevinden ayrıldığını ifade etti.

Meriç, Sakıcı İnşaat Şenyurtspor ile oynadıkları karşılaşmanın ardından futbolcularla vedalaştığını kaydederek, "Alınan kötü sonuçlardan sonra takımdan ayrılmanın doğru olacağına karar verdim. Sakıcı İnşaat Şenyurtspor ile oynadığımız karşılaşma sonrası futbolcularla vedalaştım ve görevden ayrılacağımı söyledim. Daha sonra yönetim kurulu ile bir araya geldik ve bir görüşme yaptık. Karşılıklı olarak anlaştık ve görevden ayrıldım" dedi. 

-Mustafa Taşar ile anlaştılar-

Malatya Yeşilyurtspor, Cihangir Serkan Meriç ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktör sorununu kısa sürede çözdü.

BAL Ligi 3. Grup'ta mücadele eden Malatya temsilcisi, Malatyalı teknik adam Mustafa Taşar ile masaya oturdu ve anlaşma sağladı. 

Malatya Yeşilyurtspor Kulüp Başkanı Dursun Cumali Sucu, teknik direktör Mustafa Taşar ile anlaştıklarını ve Taşar'ın takımla birlikte ilk antrenmanına çıktığını ifade etti. 

Sucu, Cihangir Serkan Meriç'e takıma verdiği emeklerden dolayı teşekkür ederek, "Cihangir hocamızla bir görüşme yaptık. Kan değişikliğinin daha iyi olacağını bize iletti. Karşılıklı, iyi niyetle anlaşarak yollarımızı ayırdık. Malatyalı teknik adam Mustafa Taşar hocamızla anlaştık. Takımımız adına hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız