SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Merkel'in Gurbetçi Koruması

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:46:28
Merkel'in Gurbetçi Koruması
A- A+ PAYLAŞ

Almanya Başbakanı Angela Merkel'i, Türkiye'deki temasları sırasında yakın koruması gurbetçi Yavuz Uluçay korudu. 

Almanya Başbakanı Angela Merkel, Kahramanmaraş ve Nevşehir gezilerinin ardından bu sabah Ankara'ya geldi. Ankara'daki programına Anıtkabir ziyaretiyle başlayan Merkel, daha sonra Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'le biraraya gelerek öğle yemeği yedi. Merkel daha sonra Başbakanlık Merkez Bina'ya geçerek Başbakan Erdoğan'la buluştu. Merkel'in temasları sırasında yakın koruma ekibinde yer alan ilginç bir isim dikkat çekti. Karslı olduğu öğrenilen Berlin doğumlu Komiser Yavuz Uluçay, Ankara'daki bütün programlarında Merkel'i adım adım takip etti. Başbakanlık'taki karşılama töreninde de Merkel'i koruyan gurbeçti komiser gazetecilerin ilgi odağı oldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız