SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Merkez Kaldırımları Yenilenecek

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin merkez mahallelerdeki çok sayıda caddede kaldırım yapımı, çevre düzenlemesi ve bisiklet yolu yapım işi için bir ihale düzenlediği açıklandı. Mayıs ayında yapılacak ihale kapsamında, 111.142 metre çeşitli ebatlarda bordür ve 116.890 M2 parke taşı döşenmesi öngörülüyor.

Hangi caddelerde kaldırım yenilemesi ve bisiklet yolu yapılacak?

İhale mahal listesine göre, kaldırımların yenilenmesi, çevre düzenlemesi ve bisiklet yolu yapımı Malatya’nın merkez mahallelerindeki 18 ayrı cadde ve caddelerin kesişim bölgelerinde yapılacak.

Bu kapsamda, Sivas Caddesi, Güngör Caddesi, Güngör Caddesi - Zerrin Sokak Kesişimi, Mehmet Buyruk Caddesi, Mehmet Buyruk Caddesi – Eşref Bitlis Caddesi Kesişimi (Battalgazi Yaşam Merkezi Önü), Yeni Bahar Caddesi – Alyans Caddesi Kesişimi, Yeniyol Caddesi ve Çırak Caddesi Kesişimi, Alternatif Yeniyol, Gülümser Caddesi, Şehit Sami Kıbrız Caddesi – Biga Caddesi, Alparslan Türkeş Bulvarı ve Alternatif Yol Kesişimi, Sivas Yolu – Özsan Bağlantısı, Çiftlik Caddesi, Mıhlıdut Caddesi 2. Etap, İsmet Paşa Caddesi 2. Etap, Aydemir Caddesi, Alparslan Türkeş Bulvarı, Adlitıp Caddesi’nde kaldırım yenilemesi, çevre düzenlemesi ve bisiklet yolu yapımı gerçekleştirilecek.

111.142 Mt. bordür, 116.890 M2 parke döşenecek, 20 ayda tamamlanacak

İhale yüklenicisi, ihale çerçevesinde, 111.142 metre çeşitli ebatlarda bordür döşenmesi, 116.890 metrekare parke taşı ile döşeme kaplaması yapılması alt yapı işleri ve bağlı elektrik işlerini yapacak. İşin yer tesliminden sonra, 580 gün (yaklaşık 20 ay) içinde tamamlanması öngörülüyor. İhale 4 Mayıs 2020 tarihinde Malatya Büyükşehir Belediyesi’nde yapılacak.

Güler HAZAR, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

FOTO: Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

79 yorum yapılmış

  • Korona (3 yıl önce)
    Asıl haberin, kaldırımdan ziyade Fotoğrafın olması lazım, çünkü virüsle mücadele döneminde sürekli dile getirilen sosyal mesafenin korunması ile maske takılması uyarıların özellikle vatandaşa örnek teşkil olacak kişiler tarafından dikkate alınmaması üzücü bir tablo ortaya koymuş. EDİTÖR: Haberin fotoğrafının ARŞİV fotoğraf olduğu belirtiliyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan (3 yıl önce)
    Ilçe belediye başkanlığı yapmış bi ağabeyim vardı nerde kaldırım taşı ve park bahçeler düzenlemiyorsa orda YOLSULLUK VARDIR
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Aynı performansı Abdulgaffar Mahallesi Bayındır Sokakta da bekliyoruz. Sokak yamalı bohçaya dönmüş. Ne asfalt ne kaldırım var.
    0
    0
    Yanıtla
  • aydın seyhan (3 yıl önce)
    yav bu kaldırımlarda ne var gelen kaldırım yapıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyahmet (3 yıl önce)
    Taştepeli gider her defasinda oy verir kiytirik iki tane park salincak kurulur sonra hizmet bekler daha cok beklersiniz coooook
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 FFM (3 yıl önce)
    En kisa yolda para kazanmak Şimdiye kadar kaldirima giden parayla aya yol yapilirdi yazik günah
    0
    0
    Yanıtla
  • erhan (3 yıl önce)
    bence çok güzel olur yağmur veya kar yağdığı zaman insan kayıp düşüyor bence eskilerin hepsi kalkması lazım insan üstünde düzgün yürüyemiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Ülkü KOÇAK (3 yıl önce)
    Gözünüz aydın FAKİRLER. Nasıl kaldırım yaparak Malatyanın BÜYÜK ŞEHİR olduğunu torunlarınıza MİLLET KIRATHANESİNDE çay,kek ve piskevit yiyerek HATIRATLARINIZI yazarsınız artık. Yaw millet aj aj.
    0
    0
    Yanıtla
  • adem (3 yıl önce)
    başkanım iki milyonluk ihaleyi yirmi bine yapmıştınız, bu kaldırım işi beleşe gelmesi lazım o hesaba göre. bilgilenmek istiyoruz. kolay gele.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatya (3 yıl önce)
    Bizde diyoruz başkan ne zaman kaldırım yapacak. Sayın başkan fırat mah. biraz gelde elektrik tellerini yerin altına aldırın lütfen.
    0
    0
    Yanıtla
  • Devlet biziz (3 yıl önce)
    Helal olsun saladin başkan tabrik ediyorum kaldırım çok önemli bir hizmet malatyalılar seninle gurur duyuyor iyiki varsın iyiki oyumu sana vermemimisim veren düşünsün
    0
    0
    Yanıtla
  • Bilirkişi (3 yıl önce)
    Sayın Başkanım acilen şehir merkezinden üniversiteye doğru şehri açın ,bölge trafik karşısında bulunan askeri alanı boşaltın artık o mevkiye güzel bir yeşil alan ve yerleşim alanı olur ,adliye ve maliyeyi bulgurlu , çamurlu mevkisine taşıyın Elazığ yoluna paralel Beydağı eteklerinden acilen geniş bir yol açıp trafiği rahatlatın beylerderesi-üniversite arasında metro yapın Malatya o zaman MEGAKENT sizde EFSANE olursunuz başarılar dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tastepeli (3 yıl önce)
    Tastepeye ne zaman hizmet gelecek.varliginizi oralardada bi hissettirin artik.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mahmut tunç (3 yıl önce)
    Sayın baskan bazı kaldırımlar sarı mermer yaz kıș kayıyor cok düsen var oralarda yapılsın
    0
    0
    Yanıtla
  • ÜMİT (3 yıl önce)
    DİLEK orman fidanlığı yolu ve gölpınar mahallesinin yolları çok kötü durumda çukurlardan dolayı arabalarımız zarar görüyor yama yapılan yerlerde yapılmasa daha iyi göz var nizam var yama iki üç parmak yukarıda işi bilen kişilere yaptırın yetkililer bir zahmet arabalarına binip bir zahmet şehrin dışını gezsinler bir yollara baksınlar yakıtı da benden olsun biraz vicdan ve merhamet
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (3 yıl önce)
    Tamirat denilen bir uygulama neden düşünülmez? İSRAF
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalıyım (3 yıl önce)
    Kaldırım yapılırken benim önerim, yağışlı hava da üstümüze su sıçrayan tipi olsun ondan alın
    0
    0
    Yanıtla
  • Gagkoş (3 yıl önce)
    Malatya yönetiminin tek bildiğişey YAP BOZ nasıl olsa milletten çıkıyor parası
    0
    0
    Yanıtla
  • Ayten hanim (3 yıl önce)
    Sayın başkanım şeyh bayram mahallesi nene hatun sokak da hiç kaldırım yok yani eski felan değil hiç yok sadece yok kıvanç ekmek fırınından 1 km yukarı ışıklara kadar sadece ana yol .inşaatlar var araba park edenlerde eklenince bebek arabası ile arabalar arasından sıfır noktada geçiyoruz.kivanc ekmekten yukarı çarşı market onu ışıklara kadar sadece yol .
    0
    0
    Yanıtla
  • aksakallı (3 yıl önce)
    Masallah hepsi aksakallı baskan bey bu iş böyle olmaz şu resme bakar mısınız
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyahmet (3 yıl önce)
    Boyle korkunc mega projelerin devamini dilerim
    0
    0
    Yanıtla
  • :)))))
    0
    0
    Yanıtla
  • Vahap (3 yıl önce)
    Malatya'da bana göre trafiğin rahatlaması gerekiyorsa acilen Kernek camisinden , emeksizden,mezarlık başından ,itibaren olan evlerin yıkılıp kervan saraydan başlayıp kuyu önüne kadar hazır bir bólümü yapılmış olan güney çevre yoluna bağlanması gerekli bunun dışında bu yolun kanal boyunca devam ettirilir tecde yolundaki trafik yoğunluğu azaltılabilir nurdan tokiye güngör caddesi yolu bağlanabilir bu bölgelerde yapılan bu çalışmalarla insan sağlığını da korumuş oluruz.Bana gõre Elazığ tarafından gelen araçlar güney kuşak yolu Beydağı eteklerinden haçova yazısından Ankara yoluna bağlanabilirdi ve bu şekilde kuzeyde bulunan yeşil alanları korumuş olacaktık ekosistemi yok ettiğimiz zaman bunu düzeltmek için ekonomik anlamda daha fazla çaba sarf ettiğimiz gibi birçok hastalıkta beraberinde gelmektedir bunlardan dolayı doğada bizim yaptıklarımıza karşı tepki vermektedir.Bana göre her zaman Malatyayanın hayrına olanını yapmak lazım her zaman bir doğru olduğunu düşünüyorum insanların her neşekilde olursa olsun mutlaka bir gün vicdanıyla baş başa kaldığı zaman çok şükür Allah'ıma diyebilmeli sayğılarımla
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya44 (3 yıl önce)
    Yüzakı ve bağlantıları neden yok,her akşam arabayla gelip içki içeni ,bağıra bağıra telefonda kufredenleri dinlemek zorunda mıyız, güngör yüzakı arasındaki boş arsalar gayri meşru işlerin başkenti oldu, ne zaman harekete geçeceksiniz,güvenlik polisin işiyse aydınlatma da belediyenin işi.ne kadar içki markası varsa hepsinin şişesi var
    0
    0
    Yanıtla
  • Duygularıma tercüman olmuşsunuz. Yarım yıkık eski evler var o bolgede. Tehlike saciyor. Okullar acikken gençler geliyor oralara. Birkaç kez polisi aradim. Gelip uzaklaştırdılar genceleri. Geceleri lux araclar geliyor tuvalet ihtiyaci gidermeye. Tecde Muhtarı bir ara o harabeler yıkılacak demisti ama kaldı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Seyit44 (3 yıl önce)
    Hizmet halk içindir.. Halk adamı Selahattin başkana teşekkür ederim ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Kurt44 (3 yıl önce)
    Sivas caddesine hizmet götürün lütfen.Malatya ya ne yapılsa sivas caddesi hep üvey evlat muamelesi görüyordu.Mesela şehrin tüm sokak mahalle lamba ışıkları değişti.Senelerdir sivas caddesi ışıkları tarihten lambalar. Lüften hizmet yaparken sokak mahalle cadde ayrımı yapmadan hizmet edin lütfen
    0
    0
    Yanıtla
  • bayram (3 yıl önce)
    bakıp göreceğiz hani ya beediyenin parası yoktu borçlu idi korktuğum suya iyi bir zam görünüyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Kübra (3 yıl önce)
    Ah bu AKP nin başka işi yok taş taş taş aç olan başlara destek vermesinler önce
    0
    0
    Yanıtla
  • Yazıhanli (3 yıl önce)
    Munir ERKAL işi bilen yüksek mimar ama havalı bir başlandı ama işi bildiği için Malatya'ya güzel projeler kazandirdi. Varaydi havası olaydı şimdiki siyasilerden tut işi alan müteahhitlerin hepsi havali. Ama bizim Selahattin başkanın havası kimsede yok. Belediye başkanının vizyonu bu kadar. Ver kaldırımı ihaleye, ihaleyi alanda metre metre taşerona versin. Taşeron yapsın. Hiçbir vizyonu olmayan, mühendis yada mimar altyapısı olmayan bir başkan anca bu kadar düşünebilir. O kaldırımlar emin olun 5 sene daha gider. Devlet deseki parayı ne ettin taşa verdim der durur. KAYİSİ KOOPERATİFİ, TRAFİK, KAVŞAK, CEVREYOLU ALTİNDAKİ MAH ALTYAPİ, KENTLESME, İŞSİZLİĞE ÇÖZÜM getirecek projeler ile en önemlisi de CALİSANLARA GÜVEN VE İLGİ, CALİSANİNA GUVENEN, KİBİRSİZ, REKLAMDAN UZAK, DEVLETİN PARASINI BİLBOARDLARDA ÇARÇUR ETMEYEN bir belediye başkanımız olsaydı Malatya sorunlarına çok farklı bakardı. Ahmet Çakır ile kavgalı başladığı belediye binasına şimdi bakıyoruz hergin Çakır ile istemesede beraber poz veriyor. Aynı AKCADAGLİLAR GİBİ BİZE MECBUR DAYATMAYLA OY VERECEGİMİZ BİR ADAY OLARAK SENİ CİKARİRLARSA O ZAMAN KİM HAVAYİ ATACAGİZ BAKALİM...
    0
    0
    Yanıtla
  • Sizin aklınız sadece kaldırıma çalışıyor giden geleni aratmıyor maşallah hep kaldırım sök kaldırım yap bu belediyey başkan olan koltuğa otumaları iyi gelmiyor bir daha. Seçim olsa asla kimseye vermem sadece kaldırım muhendisine veririm oda kaldırım yaptığı için allah bu yerel yönetimleri islah ettsin işallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • harun (3 yıl önce)
    yaşım 24 ve kendimi bildim bileli malatyanın kaldırımları sebepsiz yere sürekli olarak yenileniyor. onun yerine şu şehrin yollarına kaliteli asfalt dökün de çukurlarla boğuşmayalım
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya çöşnük (3 yıl önce)
    Acıkanlar kaldırım yer artık!
    0
    0
    Yanıtla
  • muratcan (3 yıl önce)
    malatya nın yerlisi şahıs . kaldırımlar iyi diyorsun. fotoğraftaki yeri hiç gezdin gördün mü?bilip bilmeden görmeden konuşma
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaldirim cok önemli bir yil yüksek seneye alçak moda cok hizli başkan ne yapsin Olmasa olmaz kaldirim
    0
    0
    Yanıtla
  • Samed (3 yıl önce)
    ???? Ne zaman başlayacaklar diye gün sayıyorduk çok sayın başkan belediyesinin başında olduğunuz şehrin güncel haberlerini yapan haber sitelerinde ki yorumlarıda okuyun insanlar ne diyor diye çok sayın başkan
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (3 yıl önce)
    Beş senede bir kaldimlarin değişmesi lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyanın Yerlisi (3 yıl önce)
    Kaldırımlar gayet iyi oraya yapacağınız harcamayı memleketin insanına dağıtın nesi var kaldırımın
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    baskanım önce şu trafiği kavsakları ışıklar düzene sokun sonra kaldırıma baslayın vallahi rezalet arabayla çıkmıoruz artık
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (3 yıl önce)
    Ben bu kaldırım işine karşıyım.Neden mi? Caddenin sonuna gelene kadar baş taraf geri bozuluyor yada çöküyor her neyse.Hele birde o büyük bir kafa taşı koyuyorlar ya!Arabayı park edemiyorsun ettim sanıyorsun kapıyı bir açıyorsun DAAANN... Ha bu arada marketlerin önüne yanaşamıyorsun.Trafiği işgal ediyoruz. Herhalde kaldırıma parkedip ceza yiyen de yok. Benim bildiğim en son Tansu ÇİLLER'in şoförü 1994 Amerika da kaldırıma parketti diye ceza yemişti. Vazgeçin bu kaldırım sevdasından.Asfalt döşeyin asfalt ki daha çok araba parkedilsin. Hele bu virüs den sonrada herkes kendi arabasıyla gidecek ken...
    0
    0
    Yanıtla
  • Engin Yılmaz (3 yıl önce)
    Birde banazıya el atsanız size zahmet doğal gaz döşendi tozdan geçilmiyor yapmurda batak asvalt yok deniliyor ama her yet asvaltlanıyor Gündüzbey konak arası delik deşik ilgililerden sorunun çözümünü bekliyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyadan (3 yıl önce)
    bu bel.başkanlarının hepsi mi aynı model olur, ne istiyorsun rahat bırak kaldırımları, üç sene de beş sene de kaldırım mı yenilenir, kafa kaldırımdan başka birşeye çalışmıyor mu, ihanet etme yazık bu milletin alınterine
    0
    0
    Yanıtla
  • Kenan (3 yıl önce)
    Neden Standart kaldırım yapılır ki,Asfalt kaldırım yapılmalı !!!! Avrupanın hemen hemen her yerinde ve  kaldırımlar asfalt, asfalt olmasının da bir çok faydalı sebebi var,çocuk arabası kullananların,paten,kaykay yapanların,kaldırım bozulmalarının,içinden ot çıkmasının da önüne geçilmiş oluyor  ve bence en önemlisi temizliğin,şöyle ki sırta asmalı havalı kompresörlü bir kişi kaldırımda ne var ne yoksa gidiş yönüne göre yola aktarıyor.Fırçalı temizlik aracıda kaldırımdan gelen toz toprak v.s temizlik aracı içine alarak çok kısa sürede az kişi ile bu hizmeti vermiş oluyor.Böyle kaldırımların ömrü de uzun oluyor.Ve belediyenin kaynakları da başka yerlerde kullanılabilinir.Daha bir çok olumlu nedeni de var. Bütün Malatyada değil ama uygun yerlerde yapmanın ve bunu ilk yapan Büyükşehir belediyesi olmasını temenni ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • abuzer çırmık (3 yıl önce)
    20 yıldır başka bşr şey yaptığınız yok taş değiştirin siz 3 5 yandaş mğteahhit zengin olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    EDİTÖR: Küçük harflerle lütfen!
    0
    0
    Yanıtla
  • B.D (3 yıl önce)
    Sayın Başkan, Malatya gibi bir büyükşehrin kütüphanesi yok. Bence madem yıkılacaksa Sümer İlköğretim Okulu'nun yerine çok güzel bir kütüphane yapılabilir. Kütüphaneler her yaştan insanın sosyalleşebileceği, okuyarak, araştırarak güzel vakit geçirebileceği şekilde tasarlanmalıdır. Yurt dışında çok güzel örnekleri var. Kaldırım vs. bunlar basit işler ne zaman olsa o zaman yapılır. Saygılar
    0
    0
    Yanıtla
  • Aman ha sakın ne kütüphanesi olurmu öyle şey çok okuyan çok bilir öyle birşey istiyorsun ki sonra neme lazım karşı dururlar hak ararlar,niye başkalarına peşkeş çekmek varken rant alanı oluşturmak varken kütüphane de neymiş tam bir batı medeniyeti ne gerek var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cok doğrusun senin gibilerine ye yok Doğru konuşan sevilmez
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacı Hakyemez (3 yıl önce)
    Kaldırımı olmayan yerler varken var olanı sokup takmaya ne hacet
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    Yapılacaksa da yollar,kaldırımlar vs. şu yasaklarda yapılsın ki en yoğun gün-saatlerde millet rahatsızlık yaşamasın.
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (3 yıl önce)
    kaldırımları altından yapsak daha ekonomik olurdu amerikada beton döküp geçiyorlarmış şu kaldırım işine bütün türkiyede tek tip uygulama olursa ekonomi kurtulur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    Ozalper mahallesi Ankara caddesi Aliya sokak üzerinde 3000 öğrenci her gün kumun içinde yürüyerek 5yildir okula gidip geliyor Çakır döneminde firmaya ödeme yapıldı ilgili firma işi yapmadan kaçtı.Ama ilginç tarafı aynı firmanın elemanları Yeşilyurt belediye sinin islerinde çalışmaya başladı.SELAHATTİN BAŞKAN en azından burayı bir gez gör.Zaten mahalle muhtarını pek ilgilendirmiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • muhammed (3 yıl önce)
    O kaldırımlar Ahmet Çakır zamanında yapıldı yağmur yağdığında bile ediyordu.Kimse firmadan hesap sormadı.Yazıklar olsun vu milletin parasını heba edenlere.
    0
    0
    Yanıtla
  • Deniz (3 yıl önce)
    Tamamdır şimdi Başkan oldu işte oda işi öğrendi kaldırım yapmayan Başkanmı olur geç bile kaldı.
    0
    0
    Yanıtla
  • yasar (3 yıl önce)
    Yazık değil mi Mehmet buyruk caddesindeki kaldırımlar daha yeni yenilendi. İsraftır yapmayın Allah'tan korkun niye bizim paralarımızı çarçur ediyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (3 yıl önce)
    Kaldırım cadde taşı sök taş dóşe bir ikide ağaç dik fazla söze gerek yok ne ümitler beslemiştik beydagina lapa lapa kar yağdı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (3 yıl önce)
    Başkan Çilesiz bulvarindan geriye emeksize yüzünü dön ve aracımla ilerle diyelim yok tıkalı gazilisesi alt sokaklardan ilerle yollar berbat en çocuğu okula götürmekte bıktım hoplaya hoplaya kaza yapmamak icin sağa sola sarhoş gibi aracı cekiyom tam bı rezillik kaldırım yapacaksanız güngör caddesi zaten yapılıyor sitmapinarı zapcioglu koyun oğlu ikinci sınıf insanlarınmı mesela bostan başı aydınlatma LED ışıklı süslü butaraf 40yil öncesi hepinizi tebrik ediyorum biraz butarafa yoksa perişan
    0
    0
    Yanıtla
  • Baba44 (3 yıl önce)
    Nsl bir iştir anlamş dgilm yaşm 50 oldu secilen her belediye baskani werha kaldrmi yenilenck diyorr bozuk olana ihtiyaci olan yere yapilsn ammaaaa saglami söküp de yapmk ndr bu taslar szin gozunde nsl görünüyor anlamdm gttii .
    0
    0
    Yanıtla
  • Fırat (3 yıl önce)
    Tecde Mahallesi'nde koca Yeşilyurt caddesinin kaldırımı yok. Yolun ortasından yürüyoruz iki senedir. Bir an önce çözüm bulunmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • tecde dağın bası dua et yolun var işte
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 Malatya (3 yıl önce)ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    Neresi dağın başı? Ne zaman gittin Tecde'ye? Şehir o tarafa taşındı haberin olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Şehir Fahri Kayahan bölgesinde ama dağın eteklerini Fahri Kayahan diye satıyorlar millete :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Asas44 (3 yıl önce)
    Valla düşündüm ne yorum yapsam diye ama sonunda buldum tabi anlayana Yiyiniz içiniz; fakat israf etmeyiniz! Çünkü AIIâh isrâf edenIeri sevmez. A’râf Suresi 7/31 Büyük umutlarla seçilen bir başkan bu kaldırım işinden geri kalsaydı bu işte bir terslik olurdu aslında derdimdi kendi kendime Malatya yı düşünen bir insan sonunda geldi ama nerdeeeeeeee
    0
    0
    Yanıtla
  • Faruk (3 yıl önce)
    Ahhh Mehmet Yaşar Çerçi Ahhh☹️☹️☹️
    0
    0
    Yanıtla
  • Huzur (3 yıl önce)
    Bir iki kapı çalın kim tok kim aç, bırakın bu işleri, çaldığınız kapı tanıdık olmasın, gönülden olsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalııı (3 yıl önce)Huzur isimli kullanıcı yorumuna
    Huxur doğruya doğru....
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 Malatya (3 yıl önce)Huzur isimli kullanıcı yorumuna
    Selahattin başkanımıza göre millet çok rahat ve rahatın da rahatını istiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • KAMA (3 yıl önce)
    Zaten Kaldirim muhendisi hepsi....kaldirimdan şikayeti olan yok..kaldirim yapiyorlar....gidin kenar mahalle yollarindaki yarim metrelik bos cukurlara biraz asfalt dokun ,bari aracimizin tekerlegi girdiginde ettigimiz beddualardan arinirsiniz...fuzuli caddesini bir gecede asfaltlayan başkan o gunden beri sanki baska bir sehirde yasiyor...malatya da icraat sifir...maske işini bile beceremediler..daha ne diyim
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    Gülümser caddesinin halini bilmeyen sayın arkadaşım ne demek ne gereği var boş konuşamda ne olursa olsun belediyenin başka ne işi olacak
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 Malatya (3 yıl önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    Bir tek gülümser caddesini mi yeniliyor? Belediyenin başka ne işi olacakmış, kaldırım yenilemeye gelene kadar Malatya'ya faydası dokunacak bir sürü şey yapabilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Belediye demek kaldirim demek başka ne işi var Çöpü kendin att Tenizlik herkeş sokaklari süpürsün Avurpad belediye yok 50 senelik kaldirimi kulaniyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Ali (3 yıl önce)
    Klasik yeşilçam filimlerinde olduğu gibi Hayırlı işler diyelim Bu kaldırımla Selahattin başkan da sisteme dahil olmuş
    0
    0
    Yanıtla
  • Ama adam haklı eskidi taşlar o kadarda söyledim az gezin fazla basmayın sonra yeniden yapmak zorunda kalıyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (3 yıl önce)
    Belediye nin parası çok nereye harcıyacağını bilmediği için ilk akla gelen kaldırım oluyor Ne hikmettirki her başkan kesinlikle kaldırım yapmasa herhalde eksik olduğunumu sanıyor bence kim kaldırım yapıyorsa kesin birilerinin büççesini düzeltiyor deniliyor haydi hayırlısı
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya Sever (3 yıl önce)
    Gereksiz bir iş
    0
    0
    Yanıtla
  • Deka (3 yıl önce)
    Klasik her gelen kaldırım yapıyor başka işe kafa çalışmıyor sanırım
    0
    0
    Yanıtla
  • Esnaf (3 yıl önce)
    "Şimdiki galdırımlara dertmi soğmuş"
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 MALATYA (3 yıl önce)
    Kardeşim niye niye?! Var olan düzgün kaldırımlar niye yenileniyor, Malatya'nın başka sorunu mu yok, paramız mı çok?! İhale kime veriliyor? Bunları da açıklasanıza...
    0
    0
    Yanıtla
  • Dünya ticareti kaldirimda geçer
    0
    0
    Yanıtla