SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Merkez Mahallede Gasp

A- A+ PAYLAŞ

Gece polise başvuran genç, İstiklal Mahallesi’nde karanlıkta önüne çıkan 3 şahsın, kendisini yaralayıp içerisinde para ve kimlikleri bulunan cüzdanını gasbedip kaçtıklarını bildirdi.

Edinilen bilgiye göre; olay saat 23.20 sıralarında İstiklal Mahallesi Akbaba Sokakta meydana geldi. 24 yaşındaki S.F.G. polise verdiği ifadede, yaya olarak giderken daha önceden tanımadığı ve karanlık olması nedeniyle de yüzlerini göremediği 3 şahsın yanına geldiklerini, bunlardan ikisinin kollarından tuttuklarını, 28-29 yaşlarındaki üçüncü şahsın ise kollarından ve karın kısmından maket bıçağı ile yaraladığını, pantolonun cebindeki 720 YTL para, nüfus cüzdanı ve öğrenci kimliğinin bulunduğu cüzdanı gasbedip yaya olarak kaçtıklarını öne sürdü. Polis araştırmaya başladı.

Öte yandan, Sümer Polis Merkezi’ne başvuran 28 yaşındaki K.A. adlı bayan da, gündüz 12.00 sıralarında Niyazi Mahallesi 3. sokakta yürürken, arkasından gelen ve yüzünü göremediği 16-17 yaşlarındaki birinin, omzunda takılı olan, içerisinde 200 YTL para ve alyans bulunan kol çantasını kaparak kaçtığını bildirdi. Polis bu olayla ilgili araştırmayı da sürdürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız