SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Merkez ve Yeşilyurt'ta Tatile Devam

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:33:11
Merkez ve Yeşilyurt'ta Tatile Devam
A- A+ PAYLAŞ

Şehir merkezinde etkili olan kar yağışı nedeni ile Valilik tarafından yapılan açıklamada, merkezdeki ilköğretim ve ortaöğretim okullarının 10 Şubat Cuma günüde tatil edilmesi kararlaştırıldı. Yeşilyurt Kaymakamlığı tarafındanda yapılan açıklamada da,  kar yağışı dolayısı ile ilçede de  okulların Cuma günü tatil olduğu duyuruldu. 

Valilik kararında ayrıca sağlık durumlarından dolayı bazı memurlarında Cuma günü idari izinli sayılacağı da belirtildi.
Malatya Valiliği tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada şöyle denildi;  İl Merkezinde görev yapan hamile ve emzikli bayanlar, kalp ve böbrek yetmezliği ile kontrol edilemeyen tansiyon yüksekliği ve kronik hastalıkları olanlar ve engelli kamu personeline bir günlük idari izin verdi. Ayrıca, İl merkezindeki İlköğretim ve Liselerde bir gün süre ile tatil edildi.
 
Malatya Valiliği, İl Merkezinde görev yapan hamile ve emzikli bayanlar, kalp ve böbrek yetmezliği ile kontrol edilemeyen tansiyon yüksekliği ve kronik hastalıkları olanlar ve engelli kamu personelinin 10 Şubat Cuma günü idari izinli sayılmalarını kararlaştırdı. Bununla birlikte il merkezindeki İlköğretim ve Liselerde tatil edildi.
 
İlimizde soğuk ve kar yağışlı havanın devam etmesi ve kar yağışı ile birlikte buzlanma ve don olayı meydana gelebileceği Meteoroloji Müdürlüğünün hava tahmin raporlarından anlaşılmaktadır. Bu nedenle İl merkezindeki Kamu Kurum ve Kuruluşlarında görevli hamile ve emzikli bayanlar, kalp ve böbrek yetmezliği ile kontrol edilemeyen tansiyon yüksekliği ve kronik hastalıkları olanlar ve engelli kamu personelinin 10 Şubat 2012 tarihinde idari izinli sayılmaları, ilköğretim ve liselerinde tatil edilmesi Valiliğimizce uygun görülmüştür. " 
 
KAYNAK : GÖRÜŞ GAZETESİ

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız