SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Merkezde Seçim Bürosu Açtı

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:20:28
Merkezde Seçim Bürosu Açtı
A- A+ PAYLAŞ

CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı İnşaat Mühendisi Hakan İnci, il merkezindeki ilk seçim bürosunu Sıtmapınarı'nda açtı. Açılışa CHP Milletvekilleri Mustafa Balbay ve Veli Ağbaba da katıldı.

Açılışa ilişkin basın bülteni şöyle:

"Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan İnci’nin Malatya merkezindeki ilk seçim bürosunu CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay açtı. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği açılışta konuşan Balbay, “Hakan İnci’nin geçmişte yaptıklarını biliyorum. Eğer Hakan İnci kabul ederse, kendisinin Ankara’daki başkan yardımcısı ben olmak istiyorum” dedi. 

CHP’li İnci, Akçadağ ilçesindeki seçim bürosunun açılışının ardından Malatya merkezindeki ilk seçim bürosunu Sıtmapınarı’nda açtı. CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’nın gerçekleştirdiği açılışa halkın gösterdiği yoğun ilgi dikkat çekti.

İKTİDARA DOĞRU GİDİYORUZ 

Açılışta konuşan CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan İnci, önemli bir gün yaşadıklarını belirterek, “Seçim bürosundaki hemşerilerim bana diyorlar ki şu anda abdestimizi alıyoruz, 31 Martta da namazımızı kılacağız. Yani iktidara doğru gidiyoruz” diye konuştu. 

Balbay ve Ağbaba’ya açılışa katıldıkları için teşekkür eden Hakan İnci, “Biliyorsunuz bir hafta önce Akçadağ’da açtığımız seçim bürosu açılışında gösterdik, bugün Sıtmapınarı’ndaki seçim bürosu açılışında da gösteriyoruz, önümüzdeki günlerde açacağımız bürolarda da göstereceğiz ki şu anda Cumhuriyet Halk Partisi iktidara doğru yürüyor. 31 Martta da biz Allah’ın izniyle o koltuğa oturacağız, bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerini kaydetti. 

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay ise yaptığı konuşmada, “Malatya’nın dirençli ve cesur insanlarını biliyordum. Ama bilmek ve yaşamak aynı şey değil, bunu yaşamış oldum” dedi. Türkiye’nin yaşadığı süreci herkesin bildiğini kaydeden Balbay, “Gelinen noktada Türkiye’deki bu parçalanmışlığı, devlet katlarındaki bu çöküntüyü, toplumun farklı kesimlerindeki bu ayrışmayı ortadan kaldıracak olan başlıca parti CHP’dir” dedi. 

BALBAY: İNCİ’NİN ANKARA’DAKİ BAŞKAN YARDIMCISI OLACAĞIM 

CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan İnci’yi ailecek tanıdığını belirten Balbay, şöyle konuştu: 

“Hakan İnci’nin geçmişte yaptıklarını biliyorum. Eğer Hakan İnci kabul ederse, kendisinin Ankara’daki başkan yardımcısı ben olmak istiyorum. Malatya’nın geçmişteki başarılarını biliyorum, Malatya’nın Türkiye’ye verdiklerini biliyorum. Malatya’nın yaşadığı acıları ve zaferleri biliyorum. Bütün bunlardan ben Malatya’nın Türkiye’nin 21’inci yüzyıla barış içinde taşınmasında çok önemli bir rolü olacağını düşünüyorum. Bu seçim bürosunun açılmasıyla birlikte yerel seçimlerin de gerçek anlamda başlamış olmasını ve devamında da halkın iktidarını diliyorum.”

Konuşmaların ardından CHP’li Hakan İnci’nin seçim bürosunun kurdelesi kesilerek açılış gerçekleştirildi. Seçim bürosuna giren CHP’li Mustafa Balbay yoğun ilgiyle karşılanırken, bazı vatandaşlar ise Balbay’a kitaplarını imzalattı."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız