SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Merkezi Malatya Olacak

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valiliğinin BM Kalkınma Programı Türkiye Ofisi'yle yürüttüğü görüşmeler sonucu, 2 milyon 700 bin dolarlık kaynakla, merkezi Malatya olan ve Adıyaman, Gaziantep ile Kahramanmaraş'ı kapsayan bir tekstil projesinin uygulamaya geçirileceği bildirildi.

Başkanlığını Malatyalı işadamı Hikmet Tanrıverdi'nin yaptığı İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği'nin uygulayıcısı olacağı projeyle ilgili geçtiğimiz hafta İstanbul'da yapılan toplantıya Vali Ulvi Saran da katılmıştı.

Proje ile ilgili olarak Valilikten şu açıklama yapıldı:

"Valiliğimizce Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı Türkiye Ofisiyle yürütülen temaslar sonucu 1000 yıl Kalkınma Hedefleri Fonundan İspanya Hükümetince Türkiye’ye sağlanan 2 Milyon 700 bin Dolarlık kaynak aktarımıyla gerçekleşecek projede;

Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP)
Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO)
Birleşmiş Milletler Sınai Kalkınma Örgütü (UNIDO)
İşbirliğiyle Temel Uygulayıcı Kuruluş İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İTKİB) tarafından gerçekleştirilecek projenin Merkezi Malatya olacak, eğitim çalışmaları ise Kahramanmaraş ilinde yürütülecek.

Merkez Ofis Malatya olmak üzere Adıyaman, Gaziantep ve Kahramanmaraş İllerini kapsayan proje;

Bölgemizdeki Konfeksiyon ve tekstil firmalarının Dünya pazarlarıyla bütünleşmesini sağlamak, bu nedenle, verilecek eğitim çalışmalarıyla tedarik zinciri, yönetim alt yapısını oluşturmak, bilişim teknolojilerini kullanarak uluslararası kabul edilmiş sosyal sorumluluk ve sosyal uygunluk ilkelerine ve standartlarına uyumu sağlamada eğitici, geliştirici ve yönlendirici bir işlev kazandıracaktır.

İlimiz ve bölgemiz tekstiline, konfeksiyonuna katkı sağlayacak projenin hayırlı olması temennisiyle,

Kamuoyunun bilgisine sunulur."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız