SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Merkezimiz 24.00'e Kadar Açık"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:14:43
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Kızılay Kan Merkezi Kan Bağışçısı Kazanım Uzmanı Ferhan Altunbaşak, Ramazan ayı dolayısıyla kan merkezinin 24.00'e kadar açık tutulacağını bildirdi.

Kan vermenin oruç bozmayacağını, ancak oruçlu kişilerin kan bağışlamasını önermediklerini belirten Altunbaşak, kan bağışlarını iftardan sonra kabul edeceklerini belirterek şöyle dedi:

''Sıcaklar sebebiyle azalan kan bağışlarının, Ramazan sebebiyle daha da azalması beklenmektedir. Kan bağışı yapmak orucu bozmaz ancak oruçlu kişide halsizliğe yol açacağı için oruçluyken kişilerin kan bağışlamasını önermiyoruz. Öncelik kan bağışçılarımızın sağlığıdır. Bu bağlamda; oruç tutan kan bağışçılarımızın kan bağışlayabilmeleri için, Malatya Kızılay Kan Bağışı Merkezimiz Ramazan boyunca hafta içi her gün açık tutulacaktır, kan bağışlamak isteyen tüm iyi insanlar iftardan sonra 24:00 'a kadar Kan Bağışı Merkezimize buyurup kan bağışlayabilirler.

Malatya Kızılay Kan Bağışı Merkezi olarak Ramazan'da da iyilik yapabiliyor olma sevincimize katılmanızı, desteklemenizi ve kan bağışlarınızı bekliyoruz. Ramazan Ayı ve Ramazan Bayramı sadece sağlıklı insanların değil, hasta insanlarında sevinci olmalıdır. Kan bekleyen hasta insanı sevindirmenin tek yolu ona beklediği kanı bağışlamaktır. 

Tüm Malatya Sakinleri'nin Ramazan-ı Şerif'ini kutlar sonsuz hayırlara vesile olmasını dileriz.''

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız