SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Merkezin İhalesi Yapıldı

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:38:46
Merkezin İhalesi Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya'da, bölgenin ilk ve en büyük Yaşam ve Spor Merkezi'nin ihalesi yapıldı. 
 
Belediye Beydağı Toplantı Salonu'nda düzenlenen ihaleye, Murat Çetin-Çetin İnşaat Ortaklığı, Hat İnşaat-Bagen İnşaat Ortaklığı, Yusuf Özbek İnşaat ile Özpol Mühendislik-Vesta Yapı Ortaklığı olmak üzere 4 firma tarafından teklif dosyaları sunuldu. Teklif dosyalarındaki evrakların incelenmesi neticesinde ihaleye katılan firmalardan Yusuf Özbek İnşaat'ın teklif dosyası eksik evrakı nedeniyle ihale dışı tutuldu. Yaklaşık maliyeti 11 milyon 126 bin TL olan Yaşam ve Spor Merkezi için verilen teklifler şöyle:
 
"Murat Çetin-Çetin İnşaat Ortaklığı 10 milyon 995 bin TL, Hat İnşaat-Bagen İnşaat Ortaklığı 8 milyon 38 bin TL, Özpol Mühendislik-Vesta Yapı Ortaklığı 9 milyon 985 bin TL."
 
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, ihale sürecinin devam ettiği ve ihalenin sonuçlanmasının ardından ihaleye katılan firmalar ile basın ve kamuoyuna gerekli bilgilerin verileceği bildirildi. İhalesi yapılan Yaşam ve Spor Merkezi'nin Hava Lojmanları girişinin yan tarafında 40 dönümlük arazi üzerine yapılacağı ve 16 bin 500 metrekaresinin kapalı, 30 bin metrekaresinin de açık tesis alanı olarak planlandığı ifade edildi. Açıklamada, Yaşam ve Spor Merkezi projesi kapsamında 167 araçlık açık otopark, 84 adet araçlık kapalı otopark alanının planlandığı ifade edildi. Proje kapsamında ayrıca 1 adet bayanlara, 1 adet erkeklere yönelik 2 adet 500 metrekarelik yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzları, masaj havuzları, güneşlenme terasları, dinlenme mahalleri, giyinme-soyunma odaları, fitness salonları, hamamlar, saunalar, masa tenisi, bilardo odaları, alışveriş mekanları, kafeteryalar yer alıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız