SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Merkezin Yüzde 75'i Tamamlandı

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:00:12
Merkezin Yüzde 75'i Tamamlandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından 2013 yılında temeli atılan, Yaşam ve Spor Merkezi’nin yüzde 75 oranında tamamlandığı belirtildi. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Cevat Paşa Mahallesi’nde yaklaşık 60 dönüm alan üzerine yapılan Yaşam ve Spor Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

Yaşam ve Spor Merkezi’nin kaba inşaatının yüzde 75 oranında tamamlandığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, 60 dönüm civarında bir alan üzerine kurulan merkezin faaliyete geçmesiyle birlikte, Malatya’da insanların günlük hayatını değiştireceğini söyledi. Yaşam ve Spor Merkezinin 16 bin 500 metrekare kapalı alanı olduğunu vurgulayan Başkan Çakır, “Merkezimiz iki kısımdan oluşmaktadır. Kapalı alan içerisinde 2 adet yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzları, jakuzi, Türk hamamı, spor merkezleri, bilardo salonları, kafeteryalar olacak. Açık alanlarda ise tenis kortları, mini golf sahaları, yürüyüş parkurları, bisiklet yolları, basketbol sahaları yer alacak” dedi.

Yaklaşık 16 milyon Türk lirasına mal olacak projenin tamamlanmasıyla Malatya’nın aynı zamanda yeni bir parka da kavuşacağını belirten Başkan Çakır, “Yaşam ve Spor Merkezi ihale şartnamesinde, tesisin 2015 yılının beşinci ayında teslim edilmesi gerekiyordu, ancak yapım işini sürdüren firmamız işi sıkı tutarak projeyi beklenen zamandan daha önce teslim edecek” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız