SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mermer Ocağı İcralık

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:43:38
Mermer Ocağı İcralık
A- A+ PAYLAŞ

Akçadağ ilçesinde işletilmekte olan bir mermer ocağı, ruhsat sahibi işletmeci firmanın borcundan dolayı Akçadağ İcra Dairesi tarafından satışa çıkartıldı.

Akçadağ İcra Dairesi’nin satışa çıkardığı Mermer Ocağı’nın ilçeye bağlı Kadiruşağı mevkiinde bulunduğu belirtildi. Ü. adlı mermer şirketinin borçlu olduğu alacaklısı firma tarafından icra işleminin başlatıldığı kaydedildi.

Satış duyurusunda Kadiruşağı mevkiindeki mermer ocağının özelliği ile ilgili olarak verilen bilgi de, satışa konu işletme ruhsatının 7 Aralık 2006 tarihinden 7 Aralık 2016 tarihine kadar geçerli olacak şekilde 10 yıl süreli olduğu ve ruhsat için 18 Mayıs 2007 tarihinden geçerli mermer işletme izni düzenlendiği kaydedildi.

Satışa ancak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’ndan alınmış gerekli olan belge ve evraklara sahip olanların girebileceği belirtilen mermer ocağında şuanda satışa hazır 15 bin 592 ton blok mermer bulunduğu, ocak sahasında ise 67 bin 853 ton rezervin olduğu kaydedildi.

Mermer Ocağı için belirlenen kıymet takdir değerinin 2 milyon 413 bin TL olduğu aktarılırken, satış için ilk ihalenin 2 Şubat 2016 tarihinde, ikinci ihalenin ise 3 Mart 2016 tarihinde yapılacağı ilan edildi.

ARŞİV FOTO: Google

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız