SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mermerci ve Kerestecilere Yeni Alan

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Cemal Akın Sanayi Sitesi esnafını ziyaret ederek, esnafın sorunlarını ve belediye hizmetlerine ilişkin taleplerini dinledi ve Sanayi Sitesi’nde yapılacak çalışmalara ilişkin bilgi verdi.

3 Mart Cuma günü gerçekleşen ziyarete, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi (ESKK) ve Başkanı Ali Evren, Belediye başkan Yardımcısı Nurettin Sevim, bazı meclis üyeleri ve daire müdürleri de katıldı.

Belediye Başkanı Akın’ın esnaflarla buluşması sırasında konuşan ESKK Başkanı Ali Evren, Belediye Başkanı Akın’ın esnafların sorunlarına gösterdiği duyarlılıktan dolayı teşekkür etti. Ali Evren, Sanayi Sitesi’nin ve esnaflarının durumu hakkında bilgi verdi ve belediye hizmetlerine ilişkin bazı taleplerini dile getirdi. ESKK Başkanı Evren, sanayi sitesi içinde bulunan ve belediyeye ait park yerlerinin park olarak inşa edilmesini beklediklerini belirtti. Eski İtfaiye karşısında bulunan parkın içine lavabo ve WC gruplarının eklenmesi gerektiğini kaydetti.

Belediye Başkanı Akın ise, Sanayi Sitesi’nin Malatya’nın ekonomisi ve üretim gücü açısından büyük önem taşıdığına dikkat çekerek, buradaki esnafların sorunlarına çözüm bulma gayreti içinde olduklarını söyledi.

Sanayi Sitesi içine, 4 park yapmayı, sanayi sitesini güzelleştirmeyi, peyzaj bakımından estetik hale getirmeyi hedeflediklerini belirten Belediye Başkanı Akın, Sanayi Sitesi’nin yağmur suyu drenaj sisteminin yapılacağını, esnafı rahatlatacak hizmetleri gerçekleştireceklerini söyledi.

Mermer ve kereste alanında faaliyet gösteren sanayi esnafı için bir hizmet grubu oluşturulacağını kaydeden Akın, “Bu konuda çalışmalarımız sürüyor. Bu çalışmalar sonunda Mermer ve kereste alanında çalışan esnafın rahat hizmet üretecekleri yeni bir alan oluşturulacaktır” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız