SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mersedes Kadir Nümayişte!.

0
Güncellendi - 2016-07-17 00:13:41
Mersedes Kadir Nümayişte!.
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Mersedes Kadir diye bilinen sevimli siması da, darbe girişiminin ardından, caddelerde üstüne bindiği ve "arabam" dediği sırığa Türk Bayrağı asarak, demokrasiye sahip çıkma nümayişine (gösterisine) destek verdi.

Malatya'da Cuma gecesinden itibaren darbe girişimine karşı çıkan vatandaşların bayraklarla sokağa çıkarak ya da araçlarıyla konvoy oluşturarak yaptıkları protesto girişimine kendince katılan ve asıl adı Fatih Kaydı olan Mersedes Kadir, gün ve gece boyu bayraklı arabasıyla Malatya caddelerini turladı. Gündüz, kentteki çeşitli kışlalardan, darbecilerin öğle saatlerine kadar direnişi sürdürdüğü 2. Ordu Karargahı'na ulaşmalarını engellemek için ağır araçlar, otobüsler ve iş makineleriyle kavşakların kapatılmasıyla şehiriçi trafikte meydana gelen tenhalık Mersedes Kadir'in protestosunu daha görünür hale getirdi.

FOTOĞRAF: Selahattin SARIOĞLU

mercedeskadir

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • muammer (7 yıl önce)
    Bu ülkenin ekmeğini yiyip Mersedes Kadir kadar olamayanlara yazıklar olsun. Bu darbe girişimini basite alıp evinde oturanlara ve gelen ağam giden paşam zihniyetindeki çevrelerin Mersedes Kadiri anlamaları da çok zor.
    0
    0
    Yanıtla
  • MURAT (7 yıl önce)
    Deli dediğimiz adam bile ülkesine bayrağına sahip çıkmayı biliyor da... Bizim bazı öküzler de (Hani 2-3 ağaç için ortalığı savaş alanına çevirip kendilerini tomo ların önüne siper eden) yaşanan darbe püskürtmesinde canını hiçe sayan vatanseverler için kılını dahi kıpırdatmıyorlar. Halbuki aynı çuvalın içinde olduklarının farkında değil acayip zavallılar....
    0
    0
    Yanıtla