SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mersedes Kadir Vesait Değiştirdi!

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:43:14
Mersedes Kadir Vesait Değiştirdi!
A- A+ PAYLAŞ

Malatya cadde ve sokaklarının, üstünde gezindiği ve otomobil olarak görüp aksesuar da taktığı ince kavak ağacıyla değişmez siması olan, halkın da "Mersedes Kadir" olarak tanıdığı Fatih Kaydı, kendisiyle özdeşleşen arabasından sonra, Go Kart pistinde kullandığı motorlu araçla da görülmeye başlandı.

Daha önce tahta çubuktan değnek olan arabasını, bir ara ortaya çıkan ve "Çakma Kadir" diye de adlandırılan şahsın kavak gövdesini ağaç olarak kullanmaya başlaması üzerine, "büyüterek" kendisi de kavak ağacına geçen, bu nedenle  "Kadir ağır vasıta sürmeye başladı" diye konuşulan Mersedes Kadir,  son zamanlarda hafta sonunu AVM'nin bodrum katındaki Go Kart alanında "motorlu araç" kullanarak geçiriyor.

"Mersedes Kadir"e, geçtiğimiz yıllarda dönemin Trafik Müdürlüğü yetkililerince, "A'dan Z'ye" sınıflı bir sürücü belgesi ile "odun sarısı" renkli "Çıtaroen" marka aracına (!)  ruhsatname düzenlenmiş, bu gırgır, basında da haber konusu olmuştu.

FOTOĞRAFLAR: Mersedes Kadir görüntüleri (Mehmet FENDOĞLU)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız