SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mersin'de Buluştular

A- A+ PAYLAŞ

Mersin Doğanşehirliler Derneği tarafından geleneksel hale getirilen Doğanşehirliler 2. Tanışma, Yardımlaşma ve Dayanışma yemeğinde tüm Doğanşehirliler Mersin'de bir araya geldi.

Suphi Öner Öğretmenevi'nde yapılan 2. Geleneksel Mersin Doğanşehirliler Derneği Tanışma, Yardımlaşma ve Dayanışma yemeğine Mersin'de yaşayan Doğanşehirliler büyük rağbet gösterdi.

Mersin Doğanşehirliler Derneği Başkanı Hüseyin Balbay, CHP Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, Mersin Milletvekili İsa Gök, Mersin Milletvekili Vahap Seçer, Doğanşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaman, Mersin Mezitli Belediye Başkanı Uğru Yıldırım, İşadamı Dursun Şahin, Doğanşehir CHP İlçe Başkanı Aydın Aydın, Doğanşehir Belediye Meclis üyeleri, Esnaf Kefalet Bölge Birlik Başkanı İsmet Bayram, Doğanşehir Zelyurt İnşaat Sahibi Bahri Zelyurt, Ankara Doğanşehirliler Derneği Başkanı Atilla Özdemir, Mersin
3.Ağır Ceza Hakimi Hasan Aydın ve Doğanşehirlilerin katıldığı program ilgi gördü.

Mersin Doğanşehir Derneği Başkanı Hüseyin Balbay, burada yaptığı konuşmada, "Mersin'de Doğanşehirliler derneğinde tüm Doğanşehirlileri bir araya getirmek için yola çıktık. Bu bayrak yarışında siz değerli Doğanşehirlilerin birlik beraberlik içinde olması gerekiyor. Düzenlemiş olduğumuz bu 2. Geleneksel Tanışma Yardımlaşma ve Dayanışma gecesini düzenledik. Umarım tüm hemşerilerimizi bir araya getirmiş oluruz" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Mersin Doğanşehirliler derneğine desteklerini esirgemeyen Doğanşehirlilere plaketleri verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız