SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mersin'i Yendiler

A- A+ PAYLAŞ

TFF Bayanlar Ligi 4. Grupta mücadele adan Malatya Gençlik ve Spor Bayan takımı ilk yarıyı averajla ikinci sırada tamamladı.

İlk yarının son maçında Yeşiltepe Sentetik Çim sahada Mersin Gençlerbirliği Bayan Futbol takımını konuk eden Malatya Gençlik ve Spor Bayan Takımı, Seher ve Merve'nin attığı goller ile maçı 2-0 kazandı.

Malatya Gençlik ve Spor Bayan Takımı Ahmet Özelçi, ilk yarının son maçında elde edilen bu galibiyetin kendileri için büyük bir avantaj olduğunu söyledi.

İlk yarının ardından lige verilen 15 günlük arayı iyi değerlendirmek istediklerini kaydeden Özelçi, "İkinci yarının ilk maçını kendi sahamızda Gazikentspor ile oynayacağız. Şuanda averajla ikinci sırada bulunuyoruz. Elimize geçen bu avantajı iyi değerlendirmek istiyoruz" dedi.

ARŞİV FOTO: Malatya Gençlik ve Spor Bayan Futbol Takımı (Mehmet GÖRESİYE)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız