SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mert'ten Yeni Takımına İmza..

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi takımlarından İstanbul Büyükşehir Belediyespor, dış transferde Malatyaspor'dan Mert Korkmaz ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Langa Tesisleri'nde düzenlenen ve Kulüp Başkanı Göksel Gümüşdağ ile Futbol Şube Sorumlusu Kamil Dizar'ın da hazır bulunduğu imza töreninde tecrübeli futbolcu Mert Korkmaz, kendisini 2 yıllığına İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu yapan sözleşmeye imza attı.

Kulüp Başkanı Göksel Gümüşdağ, imza töreninde yaptığı açıklamada, Süper Lig hedefiyle transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, "Süper Lig deneyimine sahip Mert Korkmaz gibi başarılı bir futbolcuyu kadromuza katmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kendisine Süper Lig takımlarından da teklif olmasına rağmen bizi tercih ettiği için de ayrıca teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Tecrübeli futbolcu Mert Korkmaz ise bundan sonra İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un başarısı için mücadele edeceğini belirterek, "Herkese hayırlı olsun. Bundan sonra İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un başarısı için çalışacağım. Hep birlikte elimizden gelenin en iyisini sahaya yansıtarak takımı Süper Lig'e taşımaya çalışacağız" diye konuştu.

Galatasaray eski kaptanı Bülent Korkmaz'ın kardeşi olan 35 yaşındaki Mert Korkmaz, 5 sezon önce sarı-kırmızılı ekibe Gaziantepspor'dan transfer olmuştu. 2 yıldır da takım kaptanlığı görevini yürüten Mert'in sözleşmesi sona ermişti. Aslen Malatyalı olan Mert Korkmaz, Malatyaspor'da 44 numaralı formayı giyiyordu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız