SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Mesafe 750 Metreye İnecek'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da inşaatı devam eden Beylerderesi Köprüsü'nün hızla ilerlediği belirtildi.

Beylerderesi üzerine 600 metre uzunluğunda ve 75 metre yüksekliğinde inşa edilen Beylerderesi Köprüsü hakkında bilgi veren Karayolları yetkilileri, "Beylerderesi Köprüsü'ne bugüne kadar toplam 85 metre uzunluğunda olan 16 segment imalatı tamamlanmıştır. Toplam yapılan imalat ise 35 bin metreküp kazı, 4 bin ton betonarme demiri, 25 bin metreküp beton kullanılmıştır. Yapılan bu imalatın bedeli 23 milyon 577 bin TL'dir. Köprünün 40 milyon TL'ye mal olacağı tahmin edilmektedir" dedi.

Beylerderesi Köprüsü'nün 2011 yılında hizmete sunulmasının planladığı ifade edilirken, projenin bölge ve ülke ekonomisine sağlayacağı avantajlar şöyle belirtildi: "Beylerderesi Köprüsü, Batı ve Orta Anadolu illerini, Doğu ve Güneydoğu Anadolu illerine bağlayan ve ortalama trafik yükü günlük 19 bin olan yol güzergahı üzerindedir.

Beylerderesi Köprüsü tamamlandığında, Şoför Okulu ile Hava Alanı Kavşağı arasındaki karayolu 4 kilometreden 750 metreye inecektir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız