SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Mesaj Vermek İstemişlerdir"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:37:01
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, “Teşkilatımız mesaj mı vermek istedi, bilemiyorum. Belki de mesaj vermek istemişlerdir” dedi.

AKP belediye başkan aday adayları için yapılan temayül yoklamasında, aday adayı olmamasına rağmen kendisinin isminin önlerde çıktığı iddialarına ilişkin basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Tüfenkçi, “Teşkilatımızın bize sahip çıktığını gösteriyor. Esasında arkadaşlarımız teşkilatlarda birlik, beraberlik ve nezaket gösterdiklerini, teşkilatın bir anlamda bizim de orada olmamızı veya ileride siyaset dizayn edilirken, il başkanımız da düşünülsün diye belki de mesaj vermek istemişlerdir. Ben öyle mi değil mi, tam da bilmiyorum ama teşekkür ediyorum. Takdir genel merkezimizin ve milletimizindir” açıklamasını yaptı.

ZİRAAT ODASI'NDA..

Öte yandan AKP Malatya Merkez İlçe Battalgazi Başkanı Osman Güder, İl Başkan Yardımcısı Mahmut Özer ve parti yöneticileriyle birlikte Ziraat Odası’nı ziyaret eden AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, konuşmasında ana muhalefet partisine yüklendi.

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz’ın basın toplantısında barajların kanallarının yapılmadığı, Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’nın 44 yıldır bitirilemeyen Malatya - Çelikhan - Adıyaman yoluyla ilgili açıklamalarına cevap veren Bülent Tüfenkçi, “Barajlar yapıldı da niye kanallar yapılmadı, niye ihaleler gecikti veya bu projeler bitirilmedi diye ahkam kesiyorlar ya, kendilerinin yapamadıklarının hesabını bize soruyorlar. Kapıkaya Turgut Özal Barajı ile Boztepe Recai Kutan Barajı’nın temeli ta rahmetli Turgut Özal zamanında atılmıştı. Bu barajlar bir türlü hayata geçirilemiyordu. O günlerde lafını bile edemeyenler, bugün kanalları niye yapmadınız diyorlar. Kapıkaya Turgut Özal Barajı’nın kanalları bitmek üzere. Boztepe Recai Kutan Barajı’nın kanal ihaleleri yapılıp, çalışmaları başladı. 1996’dan beri bekleyen Yoncalı Barajı’nı da onca iktidarlar geldi geçti, bir türlü yapılamadı. O zaman ana muhalefet partisi tut yemiş bülbüle dönmüştü. Lafını bile edemiyorlardı. İktidara geldik, inceledik ve baktık ki ihale ettikleri müteahhide ne para ödeyebiliyorlar, yılan hikayesine dönen baraj projesini AK Parti iktidarları yeniden ihale yaptı. İnşallah önümüzdeki dönemde de açılışını birlikte yapacağız inşallah. Siz yıllarda iktidardaydınız, iktidar ortağı idiniz, siz niye yapamadınız“ ifadelerini kullandı.

Bülent Tüfenkçi, açıklamalarını şöyle sürdürdü:

“44 yıldır sizler de iktidarda ve iktidar ortağı idiniz. Niye kendi yapamadığınızın hesabını benim üzerimden sormaya kalkıyorsun. Daha onların hayal edemediklerini de hayata geçiriyoruz.”

Ziraat Odası Başkanı Bayram Polatbaş ise Malatya’nın büyükşehir olması nedeniyle alel acele kapatılan Oda’larının hukuka başvurmaları sonunda yeniden açılmasıyla ilgili görüşlerini bildirip, dilek ve temennilerini de iletti. Polatbaş, yukarı devlet hastanesinin hizmetlerini sürdürmesi için de hükümetten ilgi beklediklerini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız