SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MESD'den Enstrüman Kursu

A- A+ PAYLAŞ

Kısa adı MESD olan Malatya Müzisyen Eğitimciler Sanat Derneği tarafından, yaz döneminde çocuklar ve yetişkinler için enstrüman kurslarının açılacağı bildirildi.

Dernek Başkanı Mehmet Balkış, konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada, "Kurucuları ve üyeleri Müzik öğretmenleri ve eğitimci müzisyenlerden oluşan derneğimizin kuruluş amaçlarından bazıları; Malatya'mızın yetiştirmiş olduğu bestekar ve sanatçılar anısına konser, anma, panel, konferans vb. sanatsal faaliyetlerde bulunmak, ayrıca ilimiz sosyal ve kültürel hayatına katkı sağlamak üzere yeni ses ve saz sanatçıları kazandırmak, müzik kursları açarak eğitime ve kültüre katkı sağlamaktır.

Bu bağlamda gençlerimizin yaz tatillerini değerlendirmek için bir takım kurslar açmayı düşündük. Açmayı düşündüğümüz kurslar arasında 7-14 yaş grubu için ayrı, yetişkinler için ayrı olmak üzere bağlama ve gitar kursları, üniversite ve güzel sanatlar liselerinin müzik bölümüne öğrenci hazırlama, talep olması durumunda da org, ud, keman vb. enstrüman kursları bulunmaktadır.

Kurslarımız müzik öğretmenleri eşliğinde yapılacak olup, kayıtlar başlamıştır."dedi.

Derneğin merkezinin Atatürk Caddesi 58 no.lu binanın 1. katta olduğunu belirten Balkış, ayrıca 324 61 71 no'lu telefondan da bilgi alınabileceğini bildirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız