SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MESD'in Ses Yarışması

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Müzisyen Eğitimciler Derneği (MESD) tarafından düzenlenen "Malatya Türküleri Ses Yarışması"na 127 kişi katıldı ve 12 finalist belirlendi.

Dernek başkanı Mehmet Balkış, yarışma ile ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

"Dernek olarak özelde Malatya Musikisini ,genelde de Türk Müziğini geniş kitlelere duyurmak ve sevdirmek, Malatya’mıza ve Ülkemize yeni besteler ve sesler kazandırmak,sosyal risk altındaki gençlerimizi kültür ve sanata yönlendirerek ilimizin ve ülkemizin sosyal kültürel ve sanatsal hayatına katkıda bulunmak amaçlarıyla bir ses yarışması düzenledik.

Kendi kültür ,sanat ve sanatçısına sahip çıkan derneğimizin Türkiye’ye mal olmuş hemşerilerimizden Malatyalı Fahri (Fahri Kayahan),Sami Kasap,Zehra Bilir,Udi Nevres,Bedri Karahan (Bedo),Hakkı Coşkun,Necati Coşkun,Selahattin Alpay,Belkıs Akkale,Ufuk Erbaş adına ve anısına ses yarışmaları, anma ve konserler düzenlediği hepimizce malumdur.

Belirtilen etkinliklerimize bir yenisini ekleyerek ilimiz kültür sanat ve sosyal hayatına katkı sağladığımızı belirtmek istiyoruz.”Malatya Türküleri Ses Yarışması” adını verdiğimiz bu yarışma nın ön elemeleri bugün dernek çalışma salonunda gerçekleştirildi ..

jüri Üyeliğini İnönü Üniversitesinden Yard. Doç, Ramazan Kamiloğlu, Malatyalı ses sanatçısı Cemal Öztaş ve MESD Yönetim Kurulu Başk. Mehmet Balkış yaptı. Başvuruda bulunan 127 kişiden katılanlar arasında 12 finalist belirlendi.

İlerleyen günlerde finalin yeri ve şekli finalistlere ayrıca duyurulacaktır.

Finale kalanlar : Azmi Çağgün Aybek,Emrah Işık,Osman Aslan,Buse Fırat,Cihat Şireci,Ercan Geçit,Recep Öztürk,Fatma Karabulut,Oğuzhan Özkaya,Mehmet Yücel,Selçuk Baydemir,Ahmet Göksu."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız