SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Mesele Siyah Mersedes.."

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:59:00
A- A+ PAYLAŞ

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Van mitinginde halkı tehdit ettiğini iddia ederek “Ey Davutoğlu, mesele beyaz Toros meselesi değil,mesele siyah Mersedes meselesidir.”dedi.

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Ankara Katliamı’nda hayatını kaybedenlerin ailelerine taziye ziyaretinde bulunmak üzere Malatya’ya geldi. Taziye ziyaretlerinin ardından mahalle toplantılarına katılan İnce’yi Ataköy Mahallesi’nde kalabalık bir topluluk dinledi 

Hacı Kalender Parkı önünde toplanan kitleye ilk olarak seslenen CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba “Cumhuriyet Halk Partisi barışın partisidir. Özgürlüğün partisidir. Kardeşliğin partisidir. Cumhuriyet halk partisi herkes için barışı savunur, kardeşliği savunur. Bir kanlı Cumartesi CHP’nin Malatya gençlik Kolları il yönetiminin yarısından fazlasını Ankara’da şehit verdi. Maalesef gençlik kollarımızın kolunu kanadını kırmaya çalıştılar. Gencecik kardeşlerimizi toprağa düşürdüler. Buradan söylüyoruz. Onları saygıyla anıyoruz. Onların barış mücadelesi Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında her zaman devam edecek.”ifadelerini kullandı.

SEN DE HİÇ VİCDAN YOK MU?

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce ise yaptığı konuşmada Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu sert sözlerle eleştirdi.İnce, zaman zaman sloganlarla kesilen konuşmasında “Başbakan görünümlü müsteşar Davutoğlu, ‘Ankara’daki patlama oyumuzu artırdı’diyor. Utanmazlığa bak. Sen vicdanını nerede bıraktın? Sen de hiç vicdanın yok mu.?19-20 yaşında çocukları bombayla  parçalamışlar, oydan bahsediyor.” Dedi.

Başbakan Davutoğlu’nun Van’da “Biz iktidardan düşersek , buralara beyaz polis toroslar gelir dediğini belirten İnce; ‘Faili meçhul cinayetlere kurban gidersiniz’ diyor. Vanlıları tehdit ediyor . Korku salıyor. Ben ona Malatya’dan cevap veriyorum. Ey Davutoğlu, mesele beyaz Toros meselesi değildir. Mesele siyah Mersedes meselesidir. Mesele 185 milyon dolara aldığınız uçak meselesidir. Mesele bakanlarınızın koluna taktığı 700 bin liralık saat meselesidir. İşçinin 150 liralık telefonuna laf ediyorsun, ama yanındaki bakanın 700 bin liralık saatini kolunda görmüyorsun. Siz nasıl bir vicdana sahipsiniz.”şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız