SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mesire İçin Sponsor Oldular

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:37:47
Mesire İçin Sponsor Oldular
A- A+ PAYLAŞ

Hayırsever işadamı ve eşi, Arapgir Kozluk Çayı'nda inşa edilen mesire ile ilgili çalışmalara sponsor olarak destek verdiler.

Arapgir Belediyesi'nden konuya ilişkin olarak şu bilgi verildi:

"Hayırsever iş adamımız Hasan Basri Bozkurt ve hemşerimiz olan Eşi Bediatül Bozkurt, Arapgir Belediyesi kontrolü ve öncülüğünde Kozluk Çayı'nda inşa edilen büyük bir mesire yeri inşasına sponsor oluyor.

İlçemizde bulunan Kozluk Çayı'nın Kozluk Köprüsü mevkiine Arapgir Belediyesi'nin mimarları tarafından tasarlanan mesire yeri inşa ediliyor. Hidromek Şirketi Sahibi Hasan Basri Bozkurt ve Eşi Bediatül Bozkurt tarafından maliyeti karşılanan mesire yerinde dinlenme amaçlı alan ile birlikte şelalesive havuzu olan bir çeşme, mescid ve tuvalet inşa ediliyor.

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu inşaat alanını ziyaret ederek çalışmaları inceledi. Mesire yeri inşasının Kozluk Vadisi'nde yapılacak tüm çalışmalara öncülük edeceğini belirten Başkan Cömertoğlu; 'Kozluk Çayı'nda büyük bir ihtiyaca karşılık verecek olan bu çalışma ile Kozluk Vadisi üzerinde yaptığımız ve yapacağımız tüm çalışmalar için öncülük edebilecek bir yapı inşa ediliyor. Şehrin girişinde böyle nezih, güzel bir ortamın gelenleri karşılamasıyla ve gelenlerle birlikte vatandaşlarımızın burada dinlenme imkanı bulmasıyla ilçemizin güzelliği bir kez daha akıllarda kalıcı yer edinmeyi başaracaktır. İnsanların güzel anlar geçirmesini sağlayacaktır. Böylece Kozluk Çayı üzerinde büyük bir eksikliğin de giderilmesi sağlanmış olacaktır. Ben bu vesile ile değerli iş adamımız Hasan Basri Bozkurt'a ve kıymetli eşleri, hemşerimiz Bediatül Bozkurt'a şahsım ve ilçemiz adına çok teşekkür ediyor saygılar sunuyorum.' dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız