SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Mesleğimiz Kutsal"

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:41:54
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da veteriner hekimlerine hizmet içi eğitim semineri verildi. 

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nün Emeksiz (Milli Egemenlik) Caddesi‘ndeki binanın salonunda düzenlenen toplantıya, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Yardımcısı Ramazan Aytekin, Hayvan Sağlığı, Yetiştiriciliği ve Su Ürünleri Şube Müdür Vekili Ergün Koşar, Veteriner Hekimler Odası Başkanı Ertuğrul Özdemir, konu uzmanları ile Malatya’da faaliyet gösteren Serbest Veteriner Hekimler katıldı.

Toplantının açış konuşmasını yapan Ramazan Aytekin, “Mesleğimizin ne kadar kutsal olduğunu belirtmeme gerek yok. Hayvan yetiştiriciliği ve sağlığı konularında hepiniz kendinizi yetiştirmiş, tecrübeli arkadaşlarımızsınız. Ülkemiz genelinde olduğu gibi İlimizde de hızla yayılma eğilimi gösteren Sığırların Nodüler Ekzantemi (Lumpy Skin Disease) hastalığı ile hastalıktan korunma ve mücadele yöntemleri, hastalıkla mücadelede kullanılan aşılar, ilgili mevzuatlar ve Bakanlığımızca İlimizin de içinde bulunduğu 35 ilde uygulamaya başlanan “Kaliteli Besi Materyali Üretim Projesi” hakkında uzmanlarımız tarafından bilgilendirileceksiniz. Bu arada suni tohumlama konusunda da eksikliklerimiz çok olmasa da mevcut. O konu hakkında da açıklamalarımız olacak. Karşılaştığınız zorlukları ve sıkıntıları hep birlikte çözmeye çalışacağız. Düzenlediğimiz bu eğitim toplantısına katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra Sığırların Nodüler Ekzantemi (Lumpy Skin Disease) hastalığı ve Suni tohumlama konularında uzmanlar tarafından teorik olarak bilgilendirme yapıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız