SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Mesleğimize Yakışır Seçim Yaptık"

A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Eczacılar Odası'nın 19. Dönem Genel Kurulu yapıldı. Genel kurulda Tahir Özelçi ve Umut Uyumlu başkanlığa aday oldu. Seçimde Tahir Özelçi 146 oyla başkanlığa seçildi. 
 
Genel Kurulu, Eczacılar Odası'nın binasında yapıldı. Genel kurulda, Bülent Köse'nin istifası üzerine yönetim kurulu kararı ile başkanlığa getirilen Tahir Özelçi ile Umut Uyumlu'nun başkanlıklarında hazırlanan iki liste yarıştı. Çarşaf liste yapılan genel kurula 232 delegeden 202 delege katıldı. Seçimlerde Tahir Özelçi  146 oyla başkanlığa seçildi. Umut Uyumlu ise 83 oyda aldı. 
 
Özelçi'nin hazırladığı listedeki organların tüm adayları da seçimi kazanarak yönetime girdi. Böyle bir durumun Eczacılar Odası'nda ilk kez yaşandığı belirtildi.
 
Tahir Özelçi başkanlığındaki Yönetim Kurulu'nda Mustafa Türkkölesi, Mehmet Ali Savan, Elif Korkmaz ve Özlem Akar seçildi. Denetleme Kurulu'nda ise Murat Fırat, Veysel Yalçın ve Mahin Karaca yer aldı. Eczacılar Odası Haysiyet Divanı'na Faruk Özdemir, Olcay Erdem, Sema Orhanoğlu, İbrahim Koç ve Deniz Özkuten Deniz; Büyük Kongre Delegeliklerine de, Kemal Yüksel, Ali Tirit, Tahir Özelçi, Hasan Güven ve Sema Özpolat yeraldı. 
 
Malatya Eczacılar Odası Başkanı Tahir Özelçi yaptığı açıklamada, "Demokratik ve güzel bir ortamda mesleğimize ve eczacılarımıza yakışır bir seçim yaptık. Bundan sonra eczacılarımızla birlikte çıtayı daha fazla yükseltmek ve eczacılara daha fazla hizmet etmek için çalışacağız. Malatya Eczacılar Odası, hem eczacılara yönelik ve hem de Malatya'ya karşı sosyal sorumluluğunu en iyi şekilde yerine getirecektir" dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız