SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Mesleki Kurslar da Vereceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:35:08
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Haydar Şahin Yeşilyurt Belediyesinin halkın hizmetine sunduğu, Yeşilyurt Eğitim Kültür ve Sanat Merkezi (YEKSAM) çalışmaları hakkında bilgi verdi.

 Yeşilyurt  Eğitim Kültür ve Sanat  Merkezlerinin faaliyetleri hakkında bilgi veren Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Haydar Şahin, "30 Mart 2014 Yerel Seçimleri sonrası ilçemizde kapanan belediye hizmet binalarının 5'ini öğrencilerimize ve halkımıza hizmet kapsamında birer eğitim, kültür ve sanat faaliyetlerinin yapıldığı merkezler haline getirdik.   Şuanda  1200 civarında öğrencimize gerek derslere hazırlık noktasında, gerekse de TEOG sınavlarına hazırlık aşamasında eğitim verilmektedir. Yeşil Konaklarda sadece öğrencilerimize yönelik eğitim verilmiyor. Bunun yanında, kültür ve sanat ağırlıklı faaliyetlerimiz de devam etmektedir. Resim,  ahşap yakma sanatı, gitar, saz kursu, santranç, halk oyunları, dikiş nakış, hizmet içi aile seminerleri,  Kuran ve Arapça kurslarımızda  devam ediyor. Ayrıca Nisan ayında düzenleyeceğimiz Siyer Yarışması için Yeşil Konaklarımızda eğitim gören 1200 öğrencimize Peygamber Efendimizin hayatını konu alan kitap dağıtımı gerçekleştirdik.  Yine Dilek Yeşil Konağımızda 25'in üzerinde Suriyeli çocuğa Türkçe öğretilmektedir. Yeşil Konaklarımızda önümüzdeki günlerde mesleki eğitim kursları vermeyi de hedefliyoruz" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız